Închide meniul

Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel. ”O catastrofă. E cea mai slabă grupă din istorie”

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2023, 8:25

Reclamă
Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel. ”O catastrofă. E cea mai slabă grupă din istorie”

Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel

Duel din Israel - Elveția 1-1 / Profimedia Images

Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel, de la Budapesta (1-1), din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. Jurnaliștii de la Blick se gândesc la demiterea lui Murat Yakin, chiar dacă echipa e pe primul loc în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elvețienii așteptau ca echipa lor să defileze în ”cea mai slabă grupă din istorie”, reacție care poate fi considerată umilitoare pentru România. Aceștia au criticat jocul slab al favoriților, chiar dacă nu au pierdut încă niciun meci. Victoria ratată în minutul 88 al partidei de la Budapesta prelungește suspansul calificării.

Elvețienii și-au făcut praf naționala după egalul cu Israel

”Mulți credeau că vom avea punctaj maxim în această grupă, dar echipa a dezamăgit din nou. Nu ne-am asigurat încă biletele pentru Germania. Este o catastrofă în cea mai slabă grupă din istorie.

Cineva trebuie să își asume responsabilitatea după acest rezultat. Este evident o campanie fără succes, echipa a greșit din nou. Am ajuns la ultimele două meciuri din grupă și nu suntem calificați încă.

Jumătate din meciurile disputate în grupă au fost un dezastru, mai ales că a fost cea mai slabă grupă din istorie. Credeam că vom termina cu 10 victorii”, au notat cei de la Blick.

Reclamă

Scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024

Se ştiu scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024. Elveţia a ratat şansa de a se califica deja la turneul final, după remiza cu Israel. „Tricolorii” au nevoie de un punct din duelul cu israelienii, pentru a se califica la EURO 2024.

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

România îşi va asigura biletele pentru EURO 2024 dacă nu va pierde cu Israel. În cazul unui egal, „tricolorii” vor acumula 17 puncte şi Israel 13, cu un meci rămas de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care România va fi învinsă de Israel, lucrurile se complică. Israel va acumula 15 puncte, apropiindu-se la un singur punct de România. „Tricolorii” vor avea astfel nevoie de victorie în utlimul meci, cu Elveţia, pentru a-şi asigura prezenţa la EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și