Închide meniul

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21: „Are niște probleme de termen fizic”

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 23:49

Reclamă
Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21: Are niște probleme de termen fizic”

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21

Emil Săndoi / Profimedia

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21. Fostul selecționer al „tricolorilor” mici l-a folosit pe jucătorul de la Farul doar pe finalul a 2 partide de la turneul final. Acesta a adunat, în total, 34 de minute la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a încheiat Campionatul European de Tineret pe ultimul loc în Grupa B. „Tricolorii” mici au obținut un singur punct în grupă, după egalul cu Croația, scor 0-0. În celelalte partide ale grupei, selecționata a pierdut cu Spania, 0-3 și cu Ucraina, 0-1.

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21. Fostul selecționer nu a avut încredere în fotbalist

Fostul selecționer al echipei naționale U21 nu a avut încredere în fotbalistul lui Gică Hagi. Acesta a spus că nu l-a utilizat mai mult pe Mazilu, pentru că acesta ar avea probleme la capitolul duelurilor fizice.

„Mazilu, dacă nu mă înșel, a intrat 20 și ceva de minute la meciul cu Spania, iar la ultimul joc a intrat 15 minute. Cu riscul de a mă repeta, jucătorul român are niște probleme de termen fizic la anumite dueluri.

Pe Borza și pe Mazilu, la ultima acțiune, eu i-am lăsat să se ducă la selecționata U19. Ei sunt doi jucători din 2005, noi am întâlnit Spania, care a avut 7 jucători născuți 2000, doi jucători 2001 și un singur jucător 2001, care a fost schimbat cu un 2000. A fost o diferență de forță, experiență și de maturitate. Vă spun sincer, din propria mea experiență, este o diferență între jucătorii români și cei din alte țări.

Reclamă

Nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Ișfan, în dueluri directe, are forță și viteză. Ca să fiu sincer, nu prea s-au văzut la acest turneu. Ișfan, cât a jucat la noi, să știți că a avut constant o evoluție bună. A fost un jucător care a dat totul, nu cred că a fost o alegere proastă pentru că în mai multe momente a demonstrat că a putut să aibă câștig de cauză indiferent de adversar. Nu pot să spun că a făcut cineva un turneu bun, inclusiv eu. Soluțiile pe care eu le-am avut la dispoziție nu au fost multe”, a spus Emil Săndoi, pentru digisport.ro.

După EURO U21, jucătorii echipei naționale au stabilit o contraperformanță. Este pentru prima dată când România U21 termină fără gol marcat un turneu final. Jucătorii lui Săndoi se pot mulţumi doar cu punctul obţinut împotriva Croaţiei. Doar la Europeanul din 1998, cu Victor Piţurcă pe bancă, s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să termine fără nicio victorie.

Emil Săndoi, după Croaţia U21 – România U21 0-0

„Un joc încins şi echilibrat în marea majoritate a timpului. Parcă puţin pe final am avut de suferit şi după ce am făcut schimbările. Mulţi jucători au depus un efort fantastic. Işfan a făcut un efort fantastic, a jucat 3 meciuri întregi. Fane Târnovanu a avut o evoluţie cum ne-a obişnuit în ultimul timp. Vreau să-l felicit şi eu şi tot staff-ul. Eu am spus încă de la început că este un nivel ridicat.

Reclamă 4 / 0/3

Poate nu am fost pregătiţi pentru a astfel de competiţie. Am avut jucători accidentaţi, am avut jucători care nu au fost lăsaţi la această competiţie. În momentul în care am venit aici, am văzut toate meciurile pe care această generaţie le-a avut şi am spus că suntem deficitari la posesie. Nu îmi reproşez absolut nimic, din punct de vedere al selecţiei. Poate o lipsă de inspiraţie la jocul cu Spania.

Să ştiţi că eu îmi termin contractul cu FRF. După această partidă, contractul meu s-a încheiat la Federaţia Română de Fotbal. Eu nu m-am agăţat niciodată de contracte, nu cred că existe vreun preşedinte de club care poate să afirme că au avut discuţii legate de contract. Sunt un om fair-play şi de fiecare dată îmi propun să pot să stau cu fruntea sus în faţa oricui. Cred că este o realitate, că avem probleme”, a spus Enil Săndoi după Croaţia U21 – România U21 0-0, la tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și