Închide meniul

Emil Săndoi a răbufnit după România U21 – Portugalia U21 0-2: „Fotbaliștii care joacă la cluburi mari fac doar un duș cu echipa!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 22:59

Emil Săndoi a răbufnit după România U21 – Portugalia U21 0-2: Fotbaliștii care joacă la cluburi mari fac doar un duș cu echipa!”

Emil Săndoi a dezvăluit de ce Adrian Mazilu nu a jucat mai mult, la EURO U21

Emil Săndoi / Profimedia

Emil Săndoi a răbufnit după România U21 – Portugalia U21 0-2. Selecționerul „tricolorilor” U21 a comentat înfrângerea împotriva lusitanilor și a găsit câteva explicații pentru diferența de valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tineretul României nu a avut nicio șansă împotriva lusitanilor, care au controlat meciul de la început până la final.

Emil Săndoi a răbufnit după România U21 – Portugalia U21 0-2: „Fotbaliștii care joacă la cluburi mari fac doar un duș cu echipa!”

„Cred că am făcut o primă repriză foarte proastă, cred că aiici a fost o problemă, poate și puțin ghinion pe care îl avem. La primul meci amical al meu am jucat 4-2-3-1 cu Spania, în al doilea meci cu Olanda am jucat în alt sistem. Parcă e un făcut, când jucăm 4-2-3-1 sau 4-3-3 nu a trecut un minut și am luat gol. 

Parcă nici eu nu îmi explic, au fost unele stângăcii făcute. Sunt jucători tineri, contează foarte mult moralul pentru ei. În a doua repriză s-au schimbat puțin lucrurile, jocul a fost puțin mai echilibrat față de prima. Poate este o diferență între campionatele în care joacă marea majoritate sau aproape toți dintre ei și fotbalul pe care îl avem noi. Știm că este un decalaj, nu vreau să deranjez sau să jignesc pe nimeni, e un decalaj între echipe, e normal să fie așa. Sunt jucători care joacă la cluburi mari din Europa, acolo joacă, nu bifează un minut sau trei sau fac un duș cu echipa. 

Am încredere că vom arăta altfel cu Germania, așa s-a întâmplat și la acțiunea trecută, am arătat altă față. O să încerc să le ridic moralul, asta și încercat în cabină, ne așteaptă un test foarte dificil, întâlnim echipe care își permit să schimbe un 11 întreg și joacă la fel de bine. Trebuie să ne refacem pentru meciul care urmează, vom vedea ce decizii luăm”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului, potrivit sport.ro.

Reclamă

România U21 – Portugalia U21 0-2! Înfrângere clară pentru naționala lui Emil Săndoi în amicalul „de foc”. Lusitanii au făcut diferența încă din prima repriză

România U 21 – Portugalia U21 0-2! Înfrângere clară pentru naționala lui Emil Săndoi în amicalul „de foc”. România U21 este calificată la Campionatul European din vară, din postura de ţară gazdă, alături de Georgia.

„Tricolorii” U21 nu au reușit să facă față unui adversar mult mai puternic, iar diferența a fost făcută încă din primele 45 de minute. În minutul 24, Portugalia a deschis scorul prin Souza. „Decarul” portughezilor a marcat cu un șut superb, la colțul lung. 12 minute mai târziu, Pedro Neto a majorat diferența pentru oaspeți. Repriza secundă nu a adus modificări pe tabelă, însă tot lusitanii au fost în controlul meciului. România U21 este calificată la Campionatul European din vară, din postura de ţară gazdă, alături de Georgia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și