Close

Emil Săndoi este noul antrenor al României U21. Daniel Pancu a fost numit la selecţionata U20

Avatar photo

De Dan Roșu
Publicat: 16 august 2022, 13:57

Emil Săndoi este noul antrenor al României U21, poziţie în care a fost numit marţi. De asemene, la selecţionata U20, a fost numit Daniel Pancu. Cei doi au fost prezentaţi oficial într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Emil Săndoi şi Daniel Pancu, alături de Mihai Stoichiţă

Emil Săndoi şi Daniel Pancu, alături de Mihai Stoichiţă / Antena Sport

“Va fi o muncă dificilă, pentru că chiar dacă iniţial ne fgândim că un turneu final este peste un na de zile, aproape, acţiunile pe care le vom avea sunt foatre puţine la număr, vor fi doar trei întreruperi cu câte două jocuri amicale.

Reclamă

Emil Săndoi este noul antrenor al României U21

E o responsabilitate foarte mare pentru mine. Zilele următoare aş vrea să-l sun pe Florin Bratu. El cred că este în măsură să-mi explice o stare de fapt, nu neapărat să-mi dea nişte sfaturi. Începem cu două amicale foarte puternice, cu Spania şi Olanda.

Mi-aş fi dorit ca aceste jocuri să nu fie 1 şi 2, să fie 3 şi 4. Până la urmă asta este situaţia. O să monitorizăm în perioaada următoare toţi jucătorii, o să rămânem n contact permanent cu antrenorii de la cluburi, pentru c ne dorim cu toţi o creştere a jucătorilor şi a fotbalului românesc”, a declarat Emil Săndoi.

Daniel Pancu e noul selecţioner al României U20

Daniel Pancu a afirmat că îşi doreşte să promoveze cât mai mulţi jucători la selecţionata under 21. “Sper să nu le înşel aşteptările şi încrederea celor de la FRF. E o postură care mă onorează şi mă responsabilizează.

Reclamă

Şeful meu” este Emil, după care urmează antrenorul de la U19, eu voi fi nevoit să mă descurc, să le transmit jucătorilor acea stare care cred eu că în unele momente lipseşte şi îmi doresc ca la sfârşitul acestui mandat să promovez cât mai mulţi jucători la naţionala superioară, adică la U21. Am stat mult timp pe bară. Este vina mea, am avut oferte. Am învăţat mult din perioada asta în care am stat acasă”, a spus Pancu.

Săndoi îî succede la echipa de tineret lui Florin Bratu, iar Pancu îi ia locul lui Bogdan Lobonţ.

“Sunt doi antrenori valoroşi, care şi-au demonstrat capacitatea de a gestiona o astfel de situaţie. Amândoi au CV-uri impresionante. Vreau să le mulţumesc lui Florin Bratu şi lui Bogdan Lobonţ pentur activitatea pe care au avut-o la federaţie şi să le urez succes. Nu e vorba de nicio nemulţumire în privinţa activităţii lui Bratu.

Toată activitatea lor este de fapt activitatea de creştere a unor individualităţi care să dea randament la echipa mare. Daniel îşi încheie activitatea de antrenor U 20 în luna martie, după care se va alipi stafului lui Emil Săndoi. Dreptul de renegociere este parcă după Campionatul European. Obiectivul concret este o calificare în semifinale la Campionatul European de tineret”, a declarat şi directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
15:02 Subiectul evitat de Gică Hagi la conferinţa de presă: „Altă întrebare!” Ce spune „Regele” de Borza 14:32 Billel Omrani și Andrea Compagno, în atacul FCSB! Dică a anunţat ce jucători sunt OUT pentru meciul cu FC Argeş 14:07 Reacţia lui Nicolae Dică după pariul spectaculos propus de Mihai Stoica 13:59 Ce lovitură pregătește Dan Petrescu! Un jucător plecat de la Manchester City este aproape de CFR Cluj 13:36 Mesajul lui George Ogăraru după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Este incredibil ceea ce se întâmplă” 12:52 FotoSecretul incredibil al femeii care la 73 de ani arată ca o adolescentă! Ce nu a ratat niciodată în ultimii zeci de ani 12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?”
Pe același subiect
România U21 - Olanda U21, într-un meci amical disputat la Cluj
Echipa naţională • 29 sept., 11:14
România U21, repartizată în urna a 2-a la tragerea la sorți pentru Euro 2023! De ce naționale “de foc” au scăpat “tricolorii” mici
Octavian Popescu, în tricoul României U21
Echipa naţională • 27 sept., 22:52
Octavian Popescu, gata să facă din nou diferenţa la FCSB: „Am avut o perioadă proastă”. Anunţul făcut după ce a îmbrăcat tricoul României U21
România U21 - Olanda U21, într-un meci amical disputat la Cluj
Echipa naţională • 27 sept., 22:03
România U21 – Olanda U21 0-0 | Puștii lui Emil Săndoi, remiză albă în amicalul de la Cluj! Dan Petrescu, „spion” la meciul tinerilor „tricolori”: „Avem viitor!”
Close