Închide meniul

Emil Săndoi, semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 – Ucraina U21: „Mai mult tupeu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 19:54

Reclamă
Emil Săndoi, semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 – Ucraina U21: „Mai mult tupeu!

Emil Săndoi, semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 - Ucraina U21

Emil Săndoi, în timpul unui meci al României / Profimediaimages

Emil Săndoi a tras un semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 – Ucraina U21, meci de la Campionatul European. Confruntarea de care depind şansele micilor tricolori de ajunge în sferturile de finală va fi sâmbătă, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul naţionalei U21 a anunţat că este conştient că disputa cu Ucraina a devenit decisivă. Cu o victorie, naţionala României poate emite pretenţii la clasarea pe unul dintre primele două locuri.

Emil Săndoi, semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 – Ucraina U21

Tricolorii au debutat în Grupa B cu o înfrângere la scor de neprezentare în faţa Spaniei, pe stadionul din Ghencea.

Venim după o partidă nu tocmai reuşită! A fost… aşa, un duş rece în primul joc oficial. Nu ne-am ridicat la nivelul dorinţelor pe care le aveam înainte de partidă. Dar am şi întâlnit un adversar foarte puternic, Spania.

Noi am avut şi nşte probleme de efectiv pentru partida respectivă şi pentru partida cu Ucraina o să putem să-l avem şi pe Screciu, în cadrul grupului. Cred că ar fi dat mai mult echilibru la mijlocul terenului.

Reclamă

Cred că am făcut unele greşeli la jocul cu Spania. Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult tupeu, mai multă agresivitate, mai multă iniţiativă în acest al doilea meci, pentru a reuşi să lăsăm o imagine bună şi să obţinem un rezultat pozitiv.

„Publicul trebuie să fie de fiecare dată alături de echipa naţională”

Dacă la primul meci joc a fost o presiune pentru că această echipă nu a disputat jocuri oficiale o perioadă mare de timp, jocuri de calificare care pot să te călească, e vorba de o campanie de calificare, cum au dus celelalte echipe care sunt în grupa noastră. La cel de-al doilea joc sper să fi scăpat de această presiune. Pentru cel de-al doilea joc pot să spun că este o presiune de a fi sau a nu fi! Ucraina este o echipă care poate să vină oricând cu o surpriză. Sperăm ca să anihilăm calităţile individuale ale jucătorilor ucraineni şi să punem în valoare calităţile jucătorilor noştri.

În ceea ce priveşte efectivul de jucători, noi încercăm să ducem un turneu final într-un singur fundaş central, în Bogdan Racoviţan. La mijlocul terenului am spus că noi avem nişte probleme în ax. Cu o zi înainte de primul meci s-a accidentat Grameni, care va lipsi tot turneul. Suntem puţin dezechilibraţi pe posturi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că publicul trebuie să fie de fiecare dată alături de echipa naţională, indiferent de ce se întâmplă”, a declarat Emil Săndoi la conferinţa de presă, potrivit news.ro.

România U21 va înfrunta sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Ghencea, echipa naţională U21 a Ucrainei, într-un meci al etapei a doua din grupa B a Campionatului European U21 găzduit de România şi Georgia.

Brigadă de arbitri din Danemarca la meciul României cu Ucraina

Meciul România – Ucraina, programat sâmbătă, la ora 19.00, pe stadionul Steaua, în grupa B a Campionatului European U21, va fi arbitrat de o brigadă din Danemarca, avându-l la centru pe Morten Krogh.

Krogh va fi ajutat de conaţionalii săi Steffen Bramsen şi D. Wollenberg Rasmussen, iar cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Gishamer din Austria.

În aceeaşi grupă se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, meciul Spania – Croaţia. Arbitrul confruntării va fi oladezul Allard Lindhout. Observator pentru arbitri va fi Kyros Vassaras, şeful CCA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și