Închide meniul

Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după EURO 2023! Cine îl va înlocui

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 18:17

Reclamă
Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după EURO 2023! Cine îl va înlocui

Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după EURO 2023

Emil Săndoi / ProfiMedia

Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după ce EURO 2023 va lua sfârşit. „Tricolorii mici” au ratat calificarea în sferturi, după înfrângerile suferite în faţa Spaniei U21 şi a Ucrainei U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF i-a găsit deja înlouitor lui Emil Săndoi. Daniel Pancu ar urma să fie instalat în funcţia de selecţioner la naţionala U21, în această vară, anunţă gsp.ro.

Emil Săndoi va pleca de pe banca naţionalei U21, după EURO 2023

Echipa naţională condusă de Emil Săndoi nu a avut nicio şansă la turneul final european, din acest an. „Tricolorii mici” au fost învinşi categoric de Spania U21, scor 3-0, în primul meci din grupă.

Ulterior, speranţele unei posibile calificări în sferturi s-au năruit complet, după ce România U21 a fost învinsă la limită de Ucrana U21, în al doilea meci din grupă, scor 0-1.

Astfel, după rezultatele înregistrate pe banca „tricolorilor mici”, lui Emil Săndoi nu i se va mai prelungi contractul pe banca naţionalei de tineret, contract care expiră la finalul EURO 2023.

Reclamă

Daniel Pancu ar urma să-i ia locul lui Săndoi. Pancu a făcut parte din staff-ul tehnic al lui Săndoi, la EURO 2023, şi a mai fost selecţioner la naţionala U20 a României.

Emil Săndoi îşi va încheia astfel un mandat de aproape un an pe banca naţionalei de tineret. Tehnicianul a fost instalat în funcţia de selecţioner în august 2022, după plecarea lui Florin Bratu.

Emil Săndoi, după România U21 – Ucraina U21 0-1

Emil Săndoi a vorbit după România U21 – Ucraina U21 0-1. Naționala de tineret a pierdut și al doilea meci de la Campionatul European U21, iar șansele ca tricolorii „mici” să se califice în sferturile de finală sunt pur teoretice.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău că parcă nu avem șansă. Și la meciul cu Spania am luat un gol în minutul 90 și ceva, azi luăm gol în minutul 89, dintr-o deviere până la urmă. E adevărat, ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a și avut ocaziile mai clare decât noi, dar și noi am avut ocazii în momente cheie ale jocului. Înainte de deschiderea scorului a fost șutul lui Octavian Popescu care a trecut puțin peste poartă.

Da, e dureros. E un nivel al competiției. Eu cred că suntem în creștere ca nivel de joc, acum înțelegem ce înseamnă acest nivel al competiției. Știți, că v-am spus, poate nici noi nu am fost pregătiți neavând o campanie de calificare, având doar jocuri amicale. Am și întâlnit Spania în primul meci, adică toate s-au derulat incredibil, numai împotriva noastră.

Cu accidentările care au fost. Ați văzut și astăzi. L-am așteptat pe Screciu, care ne-a lipsit foarte mult în primul meci, astăzi a trebuit să iasă pentru că a avut probleme medicale. Acesta e fotbalul, din păcate.

Și Ucraina are jucători de viteză pe flancuri, cu o tehnică individuală foarte bună. Jucători care pot face diferența. O echipă matură, cu jucători care joacă de ani de zile la Șahtior sau Dinamo Kiev, care joacă în Champions League. Aici s-a făcut diferența. V-am zis, e incredibil. Parcă toate ni se întâmplă numai nouă”, a declarat Emil Săndoi, la tvr.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și