Închide meniul

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2024, 8:39

Reclamă
Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: "O noapte lungă la Munchen"

Ianis Hagi, la finalul unui meci - Profimedia Images

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024. Acesta este meciul pe care cei de la The Standard îl văd ca fiind cel mai echilibrat din această fază. Partida de la Munchen e marţi, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare.

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024

România deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

Naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi”, au scris cei de la The Standard.

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024

Bookmarkerii au anunţat ce cotă are România la câştigarea EURO 2024. Echipa naţională s-a calificat în optimile de finală, după ce a încheiat pe primul loc Grupa E.

Reclamă
Reclamă 4

După ce s-a încheiat faza grupelor şi s-a conturat tabloul fazelor eliminatorii, bookmarkerii au anunţat cotele pentru câştigarea trofeului continental. Favorita principală este Spania, care are o cotă de 5.50. România are cota 150, fiind a 13-a echipă cotată la câştigarea EURO 2024.

Georgia (200), Slovacia (250) şi Slovenia (350) sunt echipele mai slab cotate decât România la câştigarea turneului final.

Olanda, adversara României din optimile de finală, are cotă 12, fiind a şasea favorită în ochii specialiştilor. Anglia, Germania, Franţa şi Portugalia sunt principalele favorite la câştigarea turneului.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și