Închide meniul

„Era important pentru România să bată Kosovo!” Cristi Balaj, categoric după ce CFR Cluj l-a lăsat pe Krasniqi la naţională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 12:07

„Era important pentru România să bată Kosovo! Cristi Balaj, categoric după ce CFR Cluj l-a lăsat pe Krasniqi la naţională

Cristi Balaj, după ce CFR Cluj l-a lăsat pe Krasniqi la naţională

Cristi Balaj, în timpul unui meci al celor de la CFR Cluj/ Profimedia

Cristi Balaj a oferit declaraţii despre faptul că CFR Cluj l-a lăsat pe Krasniqi la naţională, mărturisind că România avea nevoie de victoria celor de la Kosovo. Preşedintele clujenilor a declarat că echipa a resimţit din plin lipsa mijlocaşului, însă chiar şi aşa, l-a lăsat pe acesta să-şi onoreze convocarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo i-a dat o mână de ajutor României şi a învins-o cu 1-0 pe Israel. Ermal Krasniqi, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, a jucat pentru kosovari în duelul cu israelienii.

„Era important pentru România să bată Kosovo” Cristi Balaj, după ce CFR Cluj l-a lăsat pe Krasniqi la naţională

Clujenii se laudă au ajutat România, prin faptul că l-au lăsat pe Ermal Krasniqi să evolueze pentru echipa sa naţională. Balaj susţine că trupa din Gruia ar fi putut lua exemplul celor de la Napoli, care nu l-au lăsat pe Rrahmani la echipa naţională.

Clujenii au luat însă decizia de a-l lăsa pe Krasniqi să joace pentru Kosovo, pentru a ajuta astfel indirect naţionala României.

Balaj a mai declarat că CFR Cluj i-a resimţit lipsa lui Krasniqi în ultima etapă, la egalul dramatic cu Poli Iaşi, scor 3-3.

Reclamă

„Am dezbătut subiectul în cadrul clubului, având în vedere că nu era dată FIFA, dacă să-l lăsăm sau nu. Sufeream înaintea jocului de la Iași și nu avam prea mulți jucători pe care să ne bazăm. Krasniqi era o soluție importantă, doar că văzusem și faptul că era important pentru România să câștige Kosovo și am decis să îl lăsăm.

Puteam să încercăm și noi să obținem o înțelegere, la fel ca Napoli. Chiar ne-a lipsit Krasniqi”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Cum arată clasamentul în grupa României, după Kosovo – Israel 1-0

Cum arată clasamentul în grupa României, după Kosovo – Israel 1-0. Principala noastră contracandidată a pierdut în Kosovo, iar distanţa dintre România şi Israel a rămas de 5 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, şansele naţionalei României de a se califica la Campionatul European au crescut considerabil. Astfel, România ar fi sigură de prezenţa la EURO cu o victorie în partidele cu Israel sau cu Elveţia. Finala cu elveţienii va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena şi în AntenaPLAY.

România are şi varianta egalului cu Israel pentru a se califica, cu condiţia ca naţionala din „Ţara Sfântă” să nu învingă Elveţia. Lucrurile se complică dacă Israel va obţine victoria cu Elveţia. În această situaţie, înaintea meciului direct, România ar mai avea doar două puncte avans.

Un rezultat de egalitate în Israel nu ne-ar asigura calificarea la EURO şi, pentru a fi siguri de calificare, ar trebui să nu pierdem cu Elveţia. La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este numărul de puncte obţinute în meciurile directe.

În cazul în care Israel nu învinge Elveţia, atunci ne-ar fi suficient şi un rezultat de egalitate cu naţionala din „Ţara Sfântă” pentru a ne califica.

Clasamentul în grupa României

1.România – 16 puncte (8 meciuri)
2.Elveţia – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (7 meciuri)
4.Kosovo – 10 puncte (8 meciuri)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și