Închide meniul
EXCLUSIV

„Eu am cerut să execut!” Dennis Man, prima reacţie după ce a ratat un penalty în România – Bulgaria 0-0

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 23:52

Reclamă
„Eu am cerut să execut! Dennis Man, prima reacţie după ce a ratat un penalty în România – Bulgaria 0-0

Dennis Man, prima reacţie după ce a ratat un penalty în România - Bulgaria

Dennis Man, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Dennis Man a oferit prima reacţie, după ce a ratat un penalty în duelul amical dintre România şi Bulgaria, duel încheiat cu scorul de 0-0. Mijlocaşul a transmis că el a cerut să execute lovitura de la punctul cu var, primul jucător desemnat fiind Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a ratat un penalty în Ghencea, în amicalul cu Bulgaria. Ultimul test al naţionalei înainte de EURO 2024, cu Liechtenstein, va fi vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dennis Man, prima reacţie după ce a ratat un penalty în România – Bulgaria

Dennis Man a declarat că per total, duelul cu Bulgaria a reprezentat un test reuşit pentru naţională. Acesta s-a declarat încrezător înainte de EURO, fiind convins că „tricolorii” vor merge pregătiţi în Germania.

Cu privire la huiduielile suporterilor de la finalul meciului, Dennis Man a transmis că îi înţelege pe fani, deoarece aceştia îşi doreau victoria, aşa cum şi-o doreau şi jucătorii.

„Ne doream să câştigăm acest meci, am pregătit meciul pentru a câştiga, din păcate nu am reuşit. Înţelegem publicul, e alături de noi şi îşi doreşte rezultate.

Reclamă
Reclamă 4

Nu eram eu desemnat, Răzvan era. Eu eram al doilea, i-am cerut să mă lase să bat, m-a lăsat, dar din păcate nu am reuşit să înscriu. Asta este, de mâine la muncă şi o luăm de la capăt.

Important e să mergem încrezători la EURO. Aceste două amicale le pregătim cât putem noi de bine, încercăm să scoatem maxim, iar când ajungem în Germania să fim 100%.

(N.r. a fost un test reuşit) Pot să spun că da. Toată lumea îşi doreşte să câştige, chiar şi meciurile amicale, dar eu sunt încrezător şi cred că vom fi pregătiţi în Germania.

Reclamă

Mister decide, noi suntem la dispoziţia lui, e decizia lui. Ne-am uitat, sunt adversari puternici, dar sunt încrezător, am încredere în echipă. Publicul a fost tot timpul alături de noi, chiar şi când am avut rezultate mai puţin bune, îi aşteptăm în număr cât mai mare în Germania.

(N.r. Vă e frică de accidentări) Am pus piciorul, am încercat să tratăm meciul ca pe unul oficial, nu ne este frică de accidentări. Sperăm să ieşim din grupe la EURO”, a declarat Dennis Man, pentru AntenaSport.

România s-a „chinuit” cu Bulgaria, în Ghencea

„Tricolorii” nu au reuşit să se impună în faţa unei rivale tradiţionale, care nu s-a mai calificat de mult timp la un turneu final.

Echipa României, cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului său la turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), nu a reuşit să impresioneze, ratând şi un penalty în repriza secundă.

România a făcut o primă repriză destul de bună, oaspeţii neavând nicio ocazie clară de gol. Echipa pregătită de Edward Iordănescu a fost aproape de deschiderea scorului în min. 3, când, după o combinaţie frumoasă cu Dennis Man, Răzvan Marin a şutat la colţul scurt, dar portarul Diulgherov a respins.

Man a creat şi el pericol în min. 20, dar şutul său a fost blocat de Alex Petkov.

Denis Drăguş (44) a ratat spectaculos înainte de pauză, reuşind o preluarea de efect, dar a şutat pe lângă poartă. În debutul reprizei secunde (50), România a primit penalty la un duel între Atanasov şi Stanciu, însă Dennis Man a executat foarte slab ,şi Diulgherov a respins (51).

Bulgarii au prins curaj după această ratare şi Kolev a avut prima ocazie a oaspeţilor (53), dar Niţă a respins şutul său din întoarcere. Acelaşi Niţă s-a remarcat (58) la şutul lui Marin Petkov.

România a mai avut două încercări ofensive notabile, însă Coman a şutat peste poartă (67), iar mingea trimisă de Hagi (70) nu i-a pus probleme lui Diulgherov.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:35

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă! Echipa de start

18:21

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

18:21

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

18:06

„Şocant!” Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

17:58

Toate cluburile din Arabia Saudită vor fi privatizate! Ce urmează după ce s-au cheltuit 886 de milioane de euro în transferuri

17:50

„Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF!” Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și