Închide meniul

„Eu mă aștept ca unul dintre ei să semneze!” Narcis Răducan ştie cine poate fi selecţionerul României după plecarea lui Mirel Rădoi: „Pronostic de 50%-50%”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 16:31

„Eu mă aștept ca unul dintre ei să semneze! Narcis Răducan ştie cine poate fi selecţionerul României după plecarea lui Mirel Rădoi: „Pronostic de 50%-50%

Variantă incredibilă pentru înlocuirea lui Rădoi

Profimedia

Narcis Răducan ştie cine poate fi selecţionerul României

Fostul director sportiv al FCSB anunţă că Răzvan Burleanu va alege dintre Edi Iordănescu, fostul antrenorul de la FCSB, şi Adrian Mutu, ex-tehnicianul de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu știu și nu mă descurc cu ce se întâmplă prin culisele Federației și ale fotbalului, dar cred într-un pronostic de 50%-50% șanse între Edi și Mutu. Eu mă aștept ca unul dintre ei să semneze, din ce am văzut și cum s-a pus problema.

Din cronologia cu ceilalți pretendenți, cred că toate drumurile duc către Mutu, cu o oprire la Edi. Discuțiile cu Edi vor fi înainte și dacă se vor înțelege, atunci Edi va fi selecționer. Dacă nu, va semna Mutu. Poate sunt și alte nume noi, dar eu așa am simțit”, a declarat Narcis Răducan pentru Digi Sport.

Citește și:

România rămâne fără selecționer! Contractul lui Mirel Rădoi expiră azi

Lui Mirel Rădoi îi expiră contractul cu FRF, iar echipa naţională va fi, începând de miercuri, fără selecţioner. Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu au refuzat postul, iar Dan Petrescu spune că nu a fost contactat.

Mirel Rădoi a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor. El l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui, echipa naţională a ratat calificarea la EURO 2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Reclamă

Anterior, el a fost antrenorul echipei de tineret, cu care a reuşit calificarea la EURO 2019, iar la turneul final a dus reprezentiva U21 în semifinale.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și