Închide meniul

EXCLUSIV | Apelul lui George Pușcaș, după ce au fost amânate Jocurile Olimpice: ”Nu ar fi corect”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 9:44

EXCLUSIV | Apelul lui George Pușcaș, după ce au fost amânate Jocurile Olimpice: ”Nu ar fi corect”

Zuma Press / AFP7 via Hepta

George Pușcaș își dorește să joace la Jocurile Olimpice

Noi suntem cei care am pornit la drum cu naționala de tineret și cred că nu ar fi corect ca după pandemie și după amânarea Jocurilor Olimpice noi să nu mai fim eligibili. Eu cred că ar trebui să fie ca și cum ar fi a noastră”, a spus atacantul lui Reading într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș: "Mă gândesc la Euro"

Pușcas ar putea avea parte de o vară plină în 2021. Ar putea face parte și din lotul naționalei mari în cazul în care tricolorii se vor califica la Campionatul European. Ca și Jocurile Olimpice, EURO a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru a ajunge la EURO, România trebuie să treacă de Islanda și de învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.

Mă gândesc și la EURO și la Jocurile Olimpice. Importante sunt ambele”, a spus Pușcaș.

FRF a cerut lămuriri de la FIFA cu privire la Jocurile Olimpice

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a trimis o scrisoare deschisă către președintele FIFA, Gianni Infantino, pentru cere lămuriri.

"Federațiile afiliate FIFA pot participa cu echipa națională U23. Lotul trebuie să fie format din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1997 plus trei jucători fără limită de vârstă. Având în vedere situația specială creată prin amânarea proximei ediții a Jocurilor Olimpice pentru anul 2021, considerăm necesară o completare a regulamentului acestei ediții, prin adăugarea unei prevederi dedicate prin care să se confirme faptul că jucătorii născuți în  1997 vor fi eligibili pentru ediția Tokyo a Jocurilor Olimpice, chiar dacă aceștia nu se vor mai încadra la anul în categoria U23, ca efect al amânării competiției.

Reclamă

Suntem convinși de faptul că o confirmare publică a acestui aspect important va aduce clarificările regulamentare necesare asupra viitoarei competiții”, se specifică în scrisoarea lui Răzvan Burleanu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și