Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Camelia Potec a dezvăluit ce condiţie i-au pus părinţii săi pentru a merge la înot: "Nu m-au mai lăsat când am luat primul 7!"

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 8:07

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Camelia Potec a dezvăluit ce condiţie i-au pus părinţii săi pentru a merge la înot: "Nu m-au mai lăsat când am luat primul 7!"

Captură AS.ro LIVE

Camelia Potec a fost invitata lui Cătălin Oprişan

  • Camelia Potec a fost invitata lui Cătălin Oprişan
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri

"În Dunăre am învăţat să înot. La 5 ani, m-a învăţat tata pentru că eram foarte atrasă de apă şi nu conştientizam pericolul. În momenul când mă duceam la mare stăteam numai în apă. Aveam 5 ani şi s-au gândit că este momentul să mă înveţe să înot ca să nu mai stea cu stresul că pot dispărea de pe plajă şi să ajung în larg. Tatăl meu mi-a luat şi abonament la înot. La 9 ani m-a văzut cineva când înotam cu public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acel antrenor mi-a spus că înot perfect. A cerut să vorbească cu tatăl meu şi m-a luat la un antrenament. Ai mei au spus că e ok, sportul e bun pentru sănătate, dar cartea este pe primul loc. La început nu au fost de acord. Până în clasa 12 a trebuit să nu iau note mai mici decât 8. Şi ei m-au lăsat la înot. La primul 7 nu am mai fost înot până nu a trebuit să o îndrept", a spus Camelia Potec la AS.ro LIVE. 

As.RO LIVE | Camelia Potec: "Am înotat alături de Diana Mocanu"

Camelia Potec a înotat alături de o altă campioană, Diana Mocanu.

Reclamă

"Eu înotam în bazinul de la Brăilă. Acolo am înotat alături de Diana Mocanu, dublă medaliată olimpică. Din şase medaliaţi olimpici, 3 sunt din Brăilă: Diana Mocanu, eu şi Beatrice Câşlaru. Ne-am pregătit în acelaşi bazin de 25 de metri acoperit. Vara aveam bazinul olimpic descoperit. Am vrut să fac înot de mică. Acum fac în continuare acest lucru, dar ca hobby. Eu sunt foarte atrasă de apă.

Şi apa pentru mine este locul unde mă relaxez. Dacă am o durere de cap mă relaxez în apă. Trebuie să intru în cadă sau să merg la o piscină şi pur şi simplu să stau cu capul în apă. Dacă sunt stresată şi supărată, tot în apă mă relaxez. Îmi place să înot, îmi place când e însorit afară. Asta îmi dă energie. În viaţă este frumos să faci ceea ce îţi place", a mai spus Camelia Potec. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive