Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Helmut Duckadam a dat verdictul! Cine ar trebui să fie înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu la echipa naţională

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 11:24

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Helmut Duckadam a dat verdictul! Cine ar trebui să fie înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu la echipa naţională

AS.ro

Helmut Duckadam a fost invitat la emisiunea AS.ro LIVE

Duckadam susţine că Radu ar trebui să apere poarta naţionalei mari, iar concurentul său să fie goalkeeper-ul de la FCSB, Andrei Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu merg pe fotbalişti tineri, de perspectivă. În fotbalul românesc sunt portari foarte buni. Eu m-aş duce pe Radu. Ok, nu joacă, dar nici Tătăruşanu nu a jucat de vreo doi ani şi a fost foarte bun la echipa naţională. 

Andrei Vlad mai este o variantă, de la FCSB. Eu cred că Rădoi ar trebui sp le dea încredere şi să forţeze puţin", a declarat Helmut Duckadam la AS.ro LIVE.

Helmut Duckadam vrea reconstrucţie la echipa naţională

Helmut Duckadam consideră că Mirel Rădoi ar trebui să facă o reconstrucţie din temelii la echipa naţională, cu riscul de a sacrifica o calificare.

Reclamă

"Mă aştept să se producă la un momentdat un schimb de generaţii masiv. Chiar dacă ratezi o calificare, bine să joci, dar să nu pui presiune pe antrenor şi pe echipă. 

În doi sau trei ani trebuie să facem o naţională cu care să te baţi cu oricine. Aşa, să mergem la ciuguleală, eu m-am cam plictisit", a mai spus Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine sunt cele două nume propuse de "eroul" de la Sevilla
  • Duckadam vrea o reconstrucţie la echipa naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și