Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Contra a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la naţionala României. "Aşa putem să ne calificăm la Euro!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 15:11

EXCLUSIV | Cosmin Contra a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la naţionala României. "Aşa putem să ne calificăm la Euro!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra a plecat în luna noiembrie de la selecţionata României

"Guriţă" este convins că Mirel Rădoi poate ajunge alături de tricolori la turneul final. L-a încântat victoria de senzaţie obţinută de naţionala României în Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra are încredere deplină în Mirel Rădoi

Cosmin Contra a colaborat cu Rădoi în perioada în care acesta impresiona la reprezentativa de tineret. De altfel, Mirel a ţinut să recunoască meritele pe care le are şi fostul selecţioner.

"Am văzut ce a declarat Rădoi. La început aşa a fost şi cu mine. Suflul ăla l-au avut şi cu mine şi de aia am şi decis să plec de la naţională, tocmai pentru a veni cineva cu suflu nou şi pentru a putea să ne calificăm la Campionatul European. Până la urmă acesta este obiectivul!

Mă bucur că a câştigat naţionala, că s-a făcut un meci bun din toate punctele de vedere. Jucătorii au acum un moral ridicat pentru barajul din Islanda", a declarat Cosmin Contra pentru AntenaSport.

Mirel Rădoi a dus-o pe România pe primul loc în grupa din Liga Naţiunilor. Pentru tricolori urmează confruntarea din Islanda, din barajul pentru prezenţa la Campionatul European.

Reclamă

"Nu am câştigat mare lucru, doar entuziasm şi încredere. În zilele pe care le-am avut cu băieţii, au înţeles ce înseamnă determinare, spirit. Astea trebuie recâştigate. Am păstrat ce a fost bun de la vechiul staff, ţin să le multumesc, noi doar am reuşit să completăm cu câteva lucruri", a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului din Austria.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și