Închide meniul

EXCLUSIV | Dennis Man i-a băgat 13 milioane de euro în conturi lui Gigi Becali, dar patronul FCSB are alt favorit la naţională: "A fost mai bun!" Afacerea de milioane ratată

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 20:20

EXCLUSIV | Dennis Man i-a băgat 13 milioane de euro în conturi lui Gigi Becali, dar patronul FCSB are alt favorit la naţională: "A fost mai bun!" Afacerea de milioane ratată

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

  • Gigi Becali are un alt favorit la naţională
  • Cine l-a impresionat în meciul cu Macedonia de Nord

Deşi Dennis Man i-a băgat în buzunar numai puţin de 13 milioane de euro după transferul la Parma, Becali a avut cuvinte de laudă la adresa colegului său de la echipa de club, Valentin Mihăilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut şansa să îl ia pe Valentin Mihăilă, dar Craiova i l-a suflat. Patronul FCSB crede că l-ar fi vândut pe bani mai mulţi pe Mihăilă decât pe Man. Evoluţia lui Valentin Mihăilă cu Macedonia de Nord l-a încântat pe Becali. 

"A fost mai bun Mihăilă (n.r. decât Man). Mihăilă a dat şi golul", a spus Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Valentin Mihăilă e gata şi pentru duelul de foc cu Germania

Valentin Mihăilă a prins curaj după ce a marcat primul său gol pentru echipa naţională. E gata şi pentru duelurile de foc cu starurile Germaniei. Atacantul român a anunţat deja că îi visează pe nemţi.

Mihai Stoichiţă l-a avertizat pe Valentin Mihăilă şi i-a transmis că duelul cu "maşinăria de fotbal" a lui Joachim Low va fi unul infernal. Chiar şi Mirel Rădoi pregăteşte o tactică specială pentru întâlnirea cu Germania. 

Reclamă

"Eu cred că sunteţi convinşi că Mirel nu va mai juca aceeaşi partitura ultraofensivă pe care a jucat-o cu Macedonia. Vă daţi seama că Mirel îşi va lua măsurile de rigoare contra unei echipe din alt eşalon valoric", a spus Mihai Stoichiţă. 

Preliminarii CM 2022. România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Lotul României pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;

ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”