Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ştie care e marea problemă a echipei naţionale: „Am găsit asta! Cosmin şi Mirel au făcut lucruri foarte bune, dar nu au fost suficiente!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2022, 23:45

Reclamă

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul meciului amical România - Grecia / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ştie care e marea problemă a echipei naţionale. Selecţionerul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că „tricolorii” sunt supăraţi pentru că România nu a mai reuşit să ajungă la un turneu final din 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play).

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ştie care e marea problemă a echipei naţionale

„În general, indiferent de echipa, pot să întâlnești și momente în care să acumuleze supărări, nemulțumiri, frustrări. Recunosc faptul că la echipa națională am găsit treaba asta. S-au acumulat multe supărări, pentru că au fost eșecuri şi pentru că nu au venit în urmă lor calificări. S-au adunat supărări, emoții și lucrurile astea apasă. Eu am vorbit și despre munca care a fost făcută înaintea mea.

Atât Cosmin, cât și Mirel, au fost lucruri nu bune, foarte bune! Ştiu ce muncă au făcut. Din păcate nu au fost suficiente lucrurile astea, pentru că nu s-au materializat cu calificări și atunci automat s-a întâmplat ce am spus. Când nu îți îndeplinești obiectivele nu te poți numi funcțional. Înseamnă că mai ai de pus lucruri la punct”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de în Bosnia – România

Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de în Bosnia – România. Selecţionerul nu a câştigat niciun meci pe banca echipei naţionale, dar este gata să spargă gheaţa mâine seara, în al doilea meci din Liga Naţiunilor. Confruntarea va fi transmisă de Antena 1, începând cu 21:45.

Reclamă
Reclamă 4

„Bine nu suntem! Trebuie să acceptăm realitatea, să o confruntăm, să ne înțelegem problemele, să încercăm să ne îmbunătățim, să corectăm ce nu e bine. Sunt multe lucruri care nu sunt bune. Nu puteam să trecem la pregătirea următorului joc dacă nu trăgeam niște concluzii clare şi dure. Trebuie să ne corectăm gândirea, să ne îmbunătățim gândirea.

Așteptați-va la schimbări! Îmi doresc să fim cât mai inspirați. Nu avem un istoric fericit cu jocurile astea din 3 în 3 zile. E clar că jucătorii care au fost în teren sunt semnificativ mai afectați decât cei care nu au intrat. Trebuie să aducem puțină energie. Contează fiecare joc foarte tare, fiecare rezultat, dar mă repet. Punctele din campania de european vor duce echipa la european și nu cele de acum.

Aștept o altă personalitate de joc! Așteptați-va însă la un joc din nou foarte greu, semnificativ mai greu decât ce am avut în primul joc. Dar eu spun că, indiferent ce se va întâmplă, viața echipei naționale merge înainte cu putere.

Reclamă

Eu am venit și știu unde am intrat, mi-am asumat, sunt pregătit pentru asta. Nu schimbă cu nimic încrederea mea în juc și puterea mea de lcuru și optimismul meu indiferent de ce se va întâmplă mâine”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:41

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea”

13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

13:00

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și