Închide meniul

EXCLUSIV | Gabi Torje, uitat de Mirel Rădoi: "Ultimele discuții le-am avut pe când era Contra antrenor"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 19:50

Reclamă
EXCLUSIV | Gabi Torje, uitat de Mirel Rădoi: "Ultimele discuții le-am avut pe când era Contra antrenor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Torje are 30 de ani

Mijlocașul are 56 de selecții la prima reprezentativă și 11 goluri, dar în ultimii doi ani și jumătate n-a mai intrat în vederile selecționerilor. Torje nu își pierde însă speranța, mai ales că programul naționalei ar putea fi foarte aglomerat în această toamnă.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ultimele discuţii le-am avut pe când era Cosmin Contra antrenor, cu Mihalcea, în rest n-am mai discutat

Mai devreme sau mai târziu voi fi chemat. Sau poate niciodată. Asta depinde de fiecare selecţioner în parte şi de modul lui de a gândi şi de a pregăti meciurile", a declarat Gabi Torje, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Gabi Torje își relansează cariera în Grecia

Fostul dinamovist a semnat la începutul acestui an cu AEL Larissa, dar n-a apucat să evolueze decât în patru meciuri. Pandemia a întrerupt fotbalul și în Grecia.  

"Am un an şi jumătate contract, e bine deocamdată. Vedem ce va fi în iarnă, pentru că deocamdată nu se ştie nimic. Când va începe campionatul, dacă va începe curând sau dacă se va mai începe vreodată.

Reclamă
Reclamă

Se estimează că undeva pe 10-15 iunie să începem campionatul, dar asta depinde foarte mult dacă nu vor apărea noi cazuri", a mai spus Torje pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și