Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Hagi, propus de Victor Becali la naţională! „E oricând o soluţie”. Cum îi ironizează pe tricolori: „Nu ţinem mingea nici zece secunde”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 17:54 / Actualizat: 18 mai 2022, 16:42

EXCLUSIV | Gică Hagi, propus de Victor Becali la naţională! „E oricând o soluţie. Cum îi ironizează pe tricolori: „Nu ţinem mingea nici zece secunde

Gică Hagi, propus de Victor Becali la echipa naţională

Gică Hagi, propus de Victor Becali la echipa naţională

Gică Hagi, propus de Victor Becali la naţională! Victor Becali este convins că Gică Hagi are un mare avantaj pentru a fi din nou selecţionerul României, după experienţa scurtă de acum 21 de ani. „Regele” cunoaşte mulţi dintre jucătorii echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, propus de Victor Becali la naţională!

„Eu cred ca momentul pentru Hagi este oricând. Nu există un moment neapărat pentru Hagi. Poate fi! Sunt foarte mulţi jucători care sunt crescuţi de el. Chiar dacă au ajuns la FCSB, Craiova sau la alte echipe sau joacă în străinătate, sunt crescuţi de el, îi cunoaşte foarte bine. 

Sigur, Hagi este tot timpul, din punctul meu de vedere, o solutie, un nume. A dovedit, a câştigat un campionat cu o echipă mică, a crescut foarte mulşi jucători, dar sigur că nu cred ca este singura soluţie”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Becali nu consideră că Hagi este singura soluţie, dacă banca naţionalei va rămâne goală.

„Poate fi şi Olăroiu, poate fi şi Dan Petrescu, dacă se pune problema. Poate fi Răzvan Lucescu din nou. De ce nu?! Pentru că a făcut o treabă extraordinară în ultimii ani”, a mai spus Victor Becali.

Reclamă

Victor Becali, comparaţie inedită între Barcelona şi echipa naţională

Acesta nu crede că trecerea de la stilul ofensiv al lui Rădoi, la cel defensiv al lui Petrescu ar fi o problemă.

„Eu sunt convins că şi Dan Peetrescu (n.r. vrea să joace ofensiv)… şi îşi doreşte, dar omul s-a adaptat la ce a avut. Nu poţi să joci aşa ofensiv, pentru că auzeam dimieaţă la un post de radio ca a zis: „Domne’, păi ţine mingea şi face…”. 

Făcea o comparaţie cu Barcelona. Păi, Barcelona cu Xavi şi cu Iniesta putea să o ţină până se termina Campionatul European sau Mondial. Dar noi trebuie să reuşim. Noi nu putem să o ţinem câteva secunde, adică 10 secunde!”, a mai spus Victor Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și