Închide meniul

EXCLUSIV | Gică Popescu, critici pentru tricolorii lui Rădoi: "Era imposibil să câștigăm!" Ce l-a nemulțumit

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 14:32

Reclamă
EXCLUSIV | Gică Popescu, critici pentru tricolorii lui Rădoi: "Era imposibil să câștigăm!" Ce l-a nemulțumit

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gică Popescu

Islanda ne-a năruit visul de la juca la EURO la noi acasă. România a pierdut cu 1-2, la capătul unui meci modest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mi-au stricat ziua de naștere, dar am fost dezamăgit pentru rezultat și pentru evoluție în primul rând. Mă așteptam la o altă atitudine, mă așteptam la o altă abordare și mă așteptam la o victorie.

Era un prilej extraordinar să mergem să jucăm finala contra Ungariei, ținând cont că organizăm patru meciuri de la Campionatul European. Era o posibilitate extraordinară pentru această echipă națională să joace la un turneu final acasă. Așa cum ne-am prezentat și abordarea pe care am avut-o era imposibil să câștigăm”, a spus Gică Popescu în exclusivitate pentru AS.ro.

România a ratat calificarea la Campionatul European

Islanda – România 2-1, iar visul de a juca la Campionatul European de anul viitor s-a sfărâmat. Elevii lui Rădoi au avut o evoluţie ştearsă, mai ales în prima repriză.

Islanda – România a fost meciul anului pentru "tricolori". Maxim a marcat golul care a reaprins speranţele în tabară noastră. A fost însă prea puţin. România nu a putut pune în pericol poarta islandezilor.

Reclamă

Astfel, tricolorii nu vor participa la turneul la care şi Bucureştiul găzduieşte patru meciuri.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și