Închide meniul

EXCLUSIV | Ionuţ Radu, dezvăluiri despre relaţia cu Mirel Rădoi: "Îmi doresc foarte mult să nu se schimbe"

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 8:32

EXCLUSIV | Ionuţ Radu, dezvăluiri despre relaţia cu Mirel Rădoi: "Îmi doresc foarte mult să nu se schimbe"

Naționala de tineret la EURO 2019

Zuma Press / Massimo Paolone/Lapresse via Hepta

  • Ionuţ Radu a fost liderul tricolorilor mici
  • România U21 a ajuns până în semifinalele Campionatului European
  • Mirel Rădoi a devenit selecţionerul naţionalei mari

Ionuţ Radu n-a apucat să evolueze pentru naţionala mare, dar are încredere că va primi această şansă în viitorul apropiat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îţi dai seama că îmi doresc asta, dar depinde de mai mulţi factori. Vom avea rezultate pentru că uşor, uşor începe să se schimbe mentalitatea în România, nu numai la jucători, ci şi la suporteri pentru că au văzut că se poate", a spus portarul în vârstă de 23 de ani pentru AntenaSport.  

"Îmi doresc foarte mult să nu se schimbe"

Ionuţ Radu a comentat şi trecerea lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei mari. Selecţionerul îşi va face debutul în barajul cu Islanda, care ar trebui să se dispute în această toamnă. 

Reclamă

"Trebuie să avem răbdare cu Mister, pentru că sunt sigur că vom avea foarte multe rezultate bune cu el. Eu îl cunosc pe Mister şi e una dintre cele mai sincere persoane pe care le-am cunoscut, cele mai reale, să zic aşa.

Îmi doresc foarte mult să nu se schimbe, cu anturajele de la echipa mare şi cu toate influenţele de pe acolo", a mai spus Ionuţ Radu pentru AntenaSport. 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! 22:00 LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul cu un şut superb din lovitură liberă! „Mbappe” face senzaţie 21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat 21:00 UPDATEVerdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă! 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:30 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru