Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Șumudică propune un jucător surpriză la echipa națională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 14:09

EXCLUSIV | Marius Șumudică propune un jucător surpriză la echipa națională

Abaca Press via Hepta

Marius Șumudică propune un jucător la națională

Selecționerul pregătește barajul cu Islanda, iar Șumudică crede că acesta ar trebui să îl aibă în vedere și pe Junior Morais. Fundașul stânga ajuns la Gaziantep de la FCSB are cifre impresionante în campionatul Turciei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"El e căsătorit cu o fostă handbalistă din România și este de 7-8 ani în România. Am impresia că e foarte ușor să ia pașaportul, dacă nu l-a luat deja. În momentul de față e foarte respectat în Turcia și statisticile de acolo îl dau între primii trei fundași din Super Liga Turcă. Cred că el și cu Camora sunt două soluții viabile din toate punctele de vedere pentru postul de fundaș stânga la națională", a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Junior Morais are cetățenie română

Junior Morais are pașaport de România încă din decembrie, anul trecut. Fundașul stânga a anunțat pe pagina sa de Instagram că și-a luat cetățenia.

Junior Morais va împlini în luna iulie 34 de ani. Brazilianul a ajuns în România încă din 2011. A evoluat nu mai puțin de șapte sezoane în tricoul Astrei, echipă alături de care a cucerit titlul, Cupa României și două Supercupe. În 2017, Junior Morais s-a transferat la FCSB, unde a avut evoluții apreciate. A fost cedat în vara anului trecut la Gaziantep pentru suma de 600.000 de euro.  

Reclamă

Marius Șumudică: "Dică a fost invitatul meu"

Pe lângă Junior Morais, Șumudică mai are și doi români în lot, care ar putea intra în vederile lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. Alin Toșca și Alexandru Maxim au fost deja monitorizați de secundul naționalei, Nicolae Dică. 

"Sunt convins că toți trei pot face față la echipa națională. L-am avut invitat pe Dică câteva zile, i-a urmărit și avut discuții cu ei", a spus Șumudică pentru AntenaSport. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și