Închide meniul

EXCLUSIV | Mesaj clar pentru Mirel Rădoi. Naturalizările, obligatorii pentru duelul cu Islanda. "Avem nevoie de un fundaş stânga de valoare la naţionala României!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 20:59

Reclamă
EXCLUSIV | Mesaj clar pentru Mirel Rădoi. Naturalizările, obligatorii pentru duelul cu Islanda. "Avem nevoie de un fundaş stânga de valoare la naţionala României!"

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi s-a bazat pe Nicuşor Bancu

Selecţionerul României ar putea apela la naturalizări pentru a acoperi problemele din defensivă. Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, şi-a luat cetăţenia şi poate fi convocat. Într-o situaţie similară este şi Junior Morais.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, atac la adresa lui Nicuşor Bancu

Răzvan Raţ a fost jucător de bază la reprezentativa tricoloră. Fostul fundaş stânga este al 4-lea în clasamentul celor mai selecţionaţi fotbalişti de la naţionala României. De 105 ori i-a cântat imnul!

"Sunt foarte mulţi jucători naturalizaţi la diferite echipe din Europa. Atât timp cât aduc un plus de valoare echipei, e mai puţin important de unde provin. Camora şi Junior Morais sunt jucători de valoare şi au demonstrat la echipele lor de club.

Este foarte importantă adaptarea lor pentru că una este să joci la echipa de club şi alta este să joci la echipa naţională. Este diferenţă mare din punct de vedere al presiunii", a declarat Răzvan Raţ pentru AntenaSport.

Tricolorii au obţinut patru puncte în cele două meciuri de la Liga Naţiunilor. Au remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, şi au câştigat în Austria cu 3-2. Antrenorul lui Gaziantep a fost dezamăgit de Nicuşor Bancu. Jucătorul Universităţii Craiova a fost integralist în ambele confruntări.

Reclamă

"În primul rând contează valoarea jucătorului şi nu unde a fost născut. Bancu nu poate juca fundaş stânga în sistemul de patru apărători, nu poate! A pierdut şi din valenţele tehnice în ultimul timp, probabil e şi o presiune asupra lui.

A ajuns săracul de 2-3 ori şi a dat nişte centrări de i-a lovit pe poliţiştii ăia din tribună. Cred că o să mă urască băieţaşul ăsta de cât timp spun, de un an de zile", a spus Marius Şumudică în exclusivitate pentru AntenaSport.

Pentru naţionala României urmează un duel extrem de important. Pe 8 octombrie este obligată să câştige meciul cu Islanda, din barajul pentru prezenţa la Campionatul European de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și