Închide meniul

EXCLUSIV | Mesaj direct pentru Rădoi. Cei 3 jucători propuși la națională: "Nu mai există a doua șansă"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2020, 12:26

EXCLUSIV | Mesaj direct pentru Rădoi. Cei 3 jucători propuși la națională: "Nu mai există a doua șansă"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, sfătuit să ia 3 jucători de la Astra

  • Mirel Rădoi este selecționerul României
  • Trei jucători, propuși la națională
  • România va juca cu Islanda barajul din Liga Națiunilor

Barajul cu Islanda va coincide cu debutul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a naționalei. În cazul unei victorii, vom juca cu calificarea la EURO pe masă cu Ungaria sau Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi, sfătuit să mizeze pe experiență în barajul cu Islanda

Bogdan Andone îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să nu facă experimente și să mizeze pe jucătorii cu experiență la barajul cu Islanda.

Tamaș, Alibec și Budescu sunt propunerile făcute selecționerului.

Reclamă

Un jucător cu o experienţă mare (n.r. – Tamaș), care îţi dă un echilibru în echipă extraordinar de mare. Budescu şi Alibec, pe faza de atac, sunt doi jucători de excepţie care în orice moment îţi pot decide jocul. E un singur meci cu Islanda, nu mai există a doua şansă, ai nevoie de jucători cu experienţă, de jucători care să îţi facă diferenţa”, a spus Bogdan Andone pentru AntenaSport.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”