Închide meniul

EXCLUSIV | Pus la zid de toată lumea, Mirel Rădoi este apărat de cel mai selecţionat jucător din istoria României: "N-aș vota pentru schimbare"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 15:00

EXCLUSIV | Pus la zid de toată lumea, Mirel Rădoi este apărat de cel mai selecţionat jucător din istoria României: "N-aș vota pentru schimbare"

profimediaimages

Mirel Rădoi, apărat de un fost campion al României

Imediat după eșecul din Armenia, au apărut voci care au cerut înlocuirea lui Mirel Rădoi. Chiar selecționerul însuși a recunoscut că se gândește la demisie. Mai mult, din informațiile AS.ro, Rădoi este deja istorie pentru echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, Dorinel Munteanu i-a luat apărarea tehnicianului de 40 de ani. Fostul campion cu Oțelul Galați nu este adeptul schimbării de antrenor.

Dorinel Munteanu i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi

"N-aș vota pentru schimbare, eu cred că el ar trebui să răspundă în fața oamenilor de acolo. Trebuie să învețe din ce a făcut până acum la echipa națională. Nu sunt pro schimbării antrenorului", a declarat Dorinel Munteanu, în exlusivitate pentru AS.ro.

Mirel Rădoi a fost criticat cel mai mult pentru că are o abordare prea ofensivă. Cu toate acestea, Dorinel Munteanu n-a fost impresionat nici măcar de atacanți. Crede că mai avem mult de lucrat până să fim cu adevărat "ofensivi". 

"Eu nu știu unde am văzut noi un fotbal ofensiv, nu am văzut la echipă un fotbal ofensiv. Suntem prea departe de a spune că jucam un fotbal ofensiv", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Reclamă

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

Dorinel Munteanu, impresionat de Armenia

Dacă prestația României a lăsat de dorit, Armenia l-a cucerit pe Dorinel Munteanu. A spus că tricolorii au primit o lecție dură la Erevan. A avut și un remarcat în tabăra armenilor!

"Noi, la meciul cu Armenia, am primit o lecție fantastică de la armeni. Am văzut o echipă fără nume, în care majoritatea jucătorilor joacă prin campionatul lor sau pe nu știu unde.

Reclamă 4 / 0/3

 I-am făcut în meciul cu noi, pe unii jucători de la ei, cei mai buni din Europa. Extrema dreaptă, numărul 11 (nr-Tigran Barseghyan), mi-a plăcut cel mai mult", a mai spus Dorinel Munteanu.  

Tigran Barseghyan a reușit un gol și un assist împotriva României. A repetat aceeași performanță și în meciul precedent din preliminarii, victoria 2-0 cu Islanda. În total, el are 37 de selecții și 8 goluri pentru naționala Armeniei.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și