Închide meniul

EXCLUSIV | Tricolorii, gata să ducă naţionala la Mondial: "E o grupă bună. Ne putem îndeplini obiectivul!" George Puşcaş aşteaptă duelul cu Germania

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 6:12

EXCLUSIV | Tricolorii, gata să ducă naţionala la Mondial: "E o grupă bună. Ne putem îndeplini obiectivul!" George Puşcaş aşteaptă duelul cu Germania

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

George Puşcaş este atacantul echipei naţionale

George Puşcaş vrea să-şi ia revanşa în faţa Germaniei, după eliminarea din semifinale de la campionatul european de tineret. România U21 a pierdut atunci cu 2-4, iar atacantul a reuşit o dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu Germnania va fi un meci greu. Nici nu mai e nevoie de descriere. Cred că avem şansele noastre în grupa asta şi trebuie să mergem încrezători să ne îndeplinim marele obiectiv", a declarat Geroge Puşcaş pentru AS.ro.

  • AS.RO LIVE va debuta vineri, de la 10:30! Legenda Stelei, Marius Lăcătuş, va fi primul invitat. Emisiunea va fi în direct pe site-ul www.as.ro

Tricolorii sunt mulţumiţi de grupa în care a picat România

Puşcaş susţine că România a nimerit într-o grupă bună şi tricolorii au şanse reale de calificare la Mondialul din 2022, care avea loc în Qatar.

"Mi se pare o grupă bună. Una în care putem să ne impunem şi să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim să mergem încrezători şi să putem să ne atingem marele obiectiv", susţine Puşcaş.

România vrea revanşa cu Islanda

George Puşcaş a vorbit şi despre revanşa cu Islanda. Tricolorii au ocazia să se răzbune pe echipa care ne-a oprit din drumul spre EURO 2020.

Reclamă

"Va fi un meci echilibrat care cu siguranţă va avea o motivaţie în plus pentru noi", a spus Puşcaş.

Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022

George Puşcaş este accidentat

Tânărul atacant internaţional este accidentat în acest moment şi nu ştie exact când va reveni. "Se confruntă cu simptome ale herniei sportive și urmează un tratament special", după cum a anunţat antrenorul celor de la Reading.

"Încă nu ştiu când revin. Urmez tratamentul şi sper să revin cât mai repede", a mai spus George Puşcaş. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și