Închide meniul

EXCLUSIV | Valentin Mihăilă, pariul lui Adi Mutu. "Sper să nu mi-l ia Mirel la echipa mare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 16:39

EXCLUSIV | Valentin Mihăilă, pariul lui Adi Mutu. "Sper să nu mi-l ia Mirel la echipa mare"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valentin Mihăilă a dat 4 goluri pentru naționala de tineret a României

Valentin Mihăilă este dorit de Walter Zenga la Cagliari și a anunțat deja că îi va cere sfaturile lui Mutu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E un talent bun al fotbalului nostru, un jucător în care îmi pun mari speranțe pentru U21. Sper să am ocazia să-l antrenez, să nu mi-l ia Mirel la echipa mare și pe Mihăilă", a declarat Adi Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Adi Mutu: "Mihăilă trebuie să pună mai multă carne pe el"

La doar 20 de ani, Valentin Mihăilă a devenit om de bază al Universității Craiova. În acest sezon, fotbalistul a strâns 20 de meciuri ca titular și 7 goluri în campionat și Cupa României. La tineret, Mihăilă a dat 4 goluri în tot atâtea partide din preliminarii. 

"Eu cred că atât Mihăilă, cât și alți jucători sunt viitorul echipei naționale. Mihăilă arată într-adevăr la 20 de ani un potențial extraordinar. Sper să rămână pe aceeași linie, să devină și mai bun, să pună mai multă carne pe el, pentru că o să dea de fundași puternici și are nevoie de acest lucru. Viteză are, cu aia s-a născut. Sper ca el să ajungă unul dintre jucătorii exponențiali ai naționalei mari", a spus Mutu pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și