Închide meniul

Fabulos! Norvegia şi-a făcut alt lot, peste noapte, şi va merge la Viena pentru meciul cu Austria. "Arătăm respectul pentru UEFA"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 7:03

Fabulos! Norvegia şi-a făcut alt lot, peste noapte, şi va merge la Viena pentru meciul cu Austria. "Arătăm respectul pentru UEFA"

ProfimediaImages

Norvegia are o echipă nouă care va fi condusă de selecţionerul naţionalei U21

Ţinând cont că selecţionerul de la Oslo e şi el în carantină, alături de stafful său, echipa va fi condusă de antrenorul echipei U21, Leif Gunnar Smerud. Federaţia norvegiană a anunţat momentan că doar un jucător din ţară va fi prezent în noul lot, el fiind deja vindecat de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Austria – Norvegia se joacă! Metoda inedită folosită de nordici

Restul fotbaliştilor vor veni din afara graniţelor şi nordicii speră să aibă la dispoziţie un lot care să nu se facă de râs în Austria. Cel puţin, aşa speră şi Smerud. 

"Suntem foarte fericiţi că acest meci se poate juca. Arătăm respectul pentru UEFA şi pentru competiţia în sine. Jucătorii şi cluburile lor au reacţionat extraordinar, ţinând cont de rapiditatea cu care s-au desfăşurat lucrurile înaintea acestui meci", a spus secretarul general Pal Bjerketvedt.

România-Norvegia se poate decide prin tragere la sorţi!

Meciul dintre România şi Norvegia din Nations League, care ar fi trebuit să se joace duminică seară, a fost anulat. Nordicii nu au putut călători la Bucureşti, dar speră să câştige tot ei la "masa verde".

Presa din Norvegia scrie că rezultatul meciului cu România ar putea fi stabilit prin tragere la sorţi, pentru că Federaţia de la Oslo nu are nicio vină. "Chiar dacă Norvegia nu poate juca împotriva României, ar putea obţine o victorie sau un egal", scrie VG.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și