Închide meniul

Fanii sârbi continuă să afişeze mesaje de susţinere pentru suporterii „tricolori”: „România are trei fraţi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 8:40

Fanii sârbi continuă să afişeze mesaje de susţinere pentru suporterii „tricolori: „România are trei fraţi!

Fanii sârbi continuă să afişeze mesaje de susţinere pentru suporterii "tricolori"

Ultraşii "Uniţi sub tricolor", la meciul România - Kosovo / Profimedia

Fanii sârbi continuă să afişeze mesaje de susţinere pentru suporterii „tricolori”. La meciul dintre Cukariki şi Steaua Roşie Belgrad, în tribune a apărut un banner în semn de mulţumire pentru fanii români, ca urmare a incidentelor de la România – Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute, după ce suporterii din peluza „Uniţi sub tricolor” au afişat un banner cu tentă politică, ce făcea referire la situaţia tensionată dintre Kosovo şi Serbia.

Fanii sârbi continuă să afişeze mesaje de susţinere pentru suporterii „tricolori”

Fanii din galeria celor de la Cukariki nu au uitat de bannerul afişat de suporterii români. Sârbii au afişat şi ei un mesaj, prin care se declaraă „fraţi” cu românii.

„România are doar trei frați: Dunărea, pădurea și Serbia. Mulțumesc, frați români”, se arată pe mesajul afişat de fanii sârbi.

Nu este primul banner de mulţumire afişat de suporterii sârbi, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Şi suporterii lui Partizan Belgrab au transmis un mesaj de mulţumire ultraşilor români, la un meci de baschet cu Fuenlabrada. „Vă mulţumim, fraţilor”, au transmis sârbii.

Reclamă

Ca urmare a incidentelor din meciul cu România, Kosovo a făcut apel la TAS şi la UEFA. Kosovarii cer să se ia măsuri drastice, ca urmare a faptului că partida a fost întreruptă din cauza mesajelor afişate de ultraşii români.

Ce a decis UEFA după incidentele de la meciul România – Kosovo

S-a aflat ce a decis UEFA după incidentele de la meciul România – Kosovo. Partida din preliminariile EURO 2024 a fost întreruptă mai bine de 40 de minute din cauza unui grup de fani români.

Federaţia din Kosovo a anunţat deja că aşteaptă ca forul continental să ia măsuri şi că va merge la UEFA şi la TAS pentru a-şi căuta dreptatea.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Române de Fotbal, după incidentele de pe Arena Naţională. FRF riscă mai multe sancţiuni pentru blocarea căilor de acces, obiecte pirotehnice, aruncarea de obiecte, mesaj provocator cu caracter ofensator şi comportament rasist, potrivit uefa.com.

În cele din urmă, partida dintre România şi Kosovo s-a reluat, iar formaţia lui Edi Iordănescu a câştigat meciul de pe Arena Naţională cu 2-0, graţie golurilor marcate de Nicolae Stanciu şi Valentin Mihăilă.

România se află în continuare pe locul 2 după 6 meciuri, cu 12 puncte, la 2 puncte în spatele liderului Elveţia şi la un singur punct deasupra ocupantei locului 3, Israel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și