Închide meniul

Fără arme în Armenia! Iată 5 nume noi, dacă pleacă Rădoi!

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 9:50

Fără arme în Armenia! Iată 5 nume noi, dacă pleacă Rădoi!

Profimediaimages

Mirel Rădoi, eşec de necrezut în Armenia

  • România, învinsă la Erevan
  • Mirel Rădoi, dispus să îşi dea demisia

Cu Macedonia am vrut, am avut și noroc, am putut. Cu Germania, venită parcă în vacanță, am vrut, dar n-am putut. Cu Armenia ne-am crezut învingători, ne-am trezit, am adormit la loc. Atât am putut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea cu Stanciu trist, abătut, necăjit e imaginea acestei naționale, care a uitat gustul calificărilor. Tot zicem că sunt tineri, că o să crească și o să fie peste Generația de Aur. Hai, să fim serioși! Atunci aveam jucători serioși. Era un Popescu – lider, era un Hagi – creator, era un Dorinel Munteanu – luptător, era Răducioiu – marcator. Acum, n-avem un lider. 

Nu putem spune despre căpitanul Chiriches că e mobilizatorul ăla din vestiar, care te împinge să lupți până la capăt. Nici Stanciu nu e genul de lider, de care are nevoie naționala. Am zis că l-am adus pe mobilizatorul Rădoi și o să ne iasă. Ei, bine, uite că Rădoi nu e acolo în teren, unde, da, era un bun mobilizator. De pe banca, el țipă, se agită. Dar e ascultat?!

Reclamă

Toți pentru România, dar România nu e pentru toți!

Rădoi a adus la națională jocul ofensiv, impulsul, spiritul de luptă. Dar atât. Cu Armenia, Rădoi a arătat că e nevoie de experiență pe banca României. Multă experiență. Un antrenor călit n-ar fi pierdut de la 2-1 în Armenia, nici cu un om în minus. Să fim serioși, Armenia nu era Germania să se urce pe noi, dacă închideam jocul. În schimb, mutările ofensive ale lui Rădoi au subțiat apărarea, care a clacat. Și a venit coșmarul.

La nervi, la cald, Rădoi a anunțat că e gata să lase locul unui alt selecționer. Dar cine vine să își asume această națională, mai ales când șansele de calificare au scăzut? Sau vrea Burleanu o schimbare? Are federația bani pentru un nume greu?

Reclamă

Cinci nume mari pentru banca României!

Lista antrenorilor români liberi și cu nume e mai stufoasă ca niciodată. 

Hagi și-a luat o mică vacanță, în așteptarea ofertei care să-l mulțumească, să-i readucă pofta de muncă. Vrea o echipă cu care să facă rezultate mari. Dar ia Hagi echipa de pe drum, când șansele de calificare sunt tot mai mici? Greu de crezut. Poate, doar dacă Burleanu iese și spune tare că începem să construim pentru Euro 2024 și că mondialul s-a dus! 

Olăroiu e dispus să renunțe la mulți bani, pentru naționala României. A strâns, oricum, destui la arabi, la chinezi. Ar munci și gratis pentru România, doar că nu va veni în locul prietenului său bun, Rădoi. A spus-o, deja! 

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu pare cea mai sănătoasă variantă pentru România în acest moment. Rădoi a învățat naționala să atace, Petrescu ar învăța-o să se apere. Avem nevoie de asta. N-avem jucători atât de buni încât să ne permitem să jucăm frumos și să avem și rezultate. Probabil, cu Petrescu naționala ar arăta urât, dar ar veni rezultatele! 

Şumudică e și el o variantă bună pentru România. A arătat că știe bine să țină un vestiar, mai ales atunci când și-l construiește singur. Iar la națională are această libertate, să cheme pe cine vrea. Doar că Şumudică a spus aseară la DigiSport că nu e făcut pentru a antrena o națională. Vrea să fie în iarbă zi de zi.

Răzvan Lucescu e liber și nu e a 5-a variantă. Poate fi chiar prima. El și cu Hagi au mai gustat din vestiarul naționalei, ca selecționeri. Niciunul n-a reușit. Pentru ei, o nouă chemare ar putea veni ca o revanșă față de milioanele de suporteri ai României, care așteaptă rezultate, așteaptă calificări! Vorbele lui Hagi din 98 – să ne facă statui, că nu vine nimic din spate – e la fel de reală și după mai bine de 20 de ani. Din păcate!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”