Închide meniul

Fără arme în Armenia! Iată 5 nume noi, dacă pleacă Rădoi!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 9:50

Fără arme în Armenia! Iată 5 nume noi, dacă pleacă Rădoi!

Profimediaimages

Mirel Rădoi, eşec de necrezut în Armenia

Cu Macedonia am vrut, am avut și noroc, am putut. Cu Germania, venită parcă în vacanță, am vrut, dar n-am putut. Cu Armenia ne-am crezut învingători, ne-am trezit, am adormit la loc. Atât am putut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea cu Stanciu trist, abătut, necăjit e imaginea acestei naționale, care a uitat gustul calificărilor. Tot zicem că sunt tineri, că o să crească și o să fie peste Generația de Aur. Hai, să fim serioși! Atunci aveam jucători serioși. Era un Popescu – lider, era un Hagi – creator, era un Dorinel Munteanu – luptător, era Răducioiu – marcator. Acum, n-avem un lider. 

Nu putem spune despre căpitanul Chiriches că e mobilizatorul ăla din vestiar, care te împinge să lupți până la capăt. Nici Stanciu nu e genul de lider, de care are nevoie naționala. Am zis că l-am adus pe mobilizatorul Rădoi și o să ne iasă. Ei, bine, uite că Rădoi nu e acolo în teren, unde, da, era un bun mobilizator. De pe banca, el țipă, se agită. Dar e ascultat?!

Toți pentru România, dar România nu e pentru toți!

Rădoi a adus la națională jocul ofensiv, impulsul, spiritul de luptă. Dar atât. Cu Armenia, Rădoi a arătat că e nevoie de experiență pe banca României. Multă experiență. Un antrenor călit n-ar fi pierdut de la 2-1 în Armenia, nici cu un om în minus. Să fim serioși, Armenia nu era Germania să se urce pe noi, dacă închideam jocul. În schimb, mutările ofensive ale lui Rădoi au subțiat apărarea, care a clacat. Și a venit coșmarul.

La nervi, la cald, Rădoi a anunțat că e gata să lase locul unui alt selecționer. Dar cine vine să își asume această națională, mai ales când șansele de calificare au scăzut? Sau vrea Burleanu o schimbare? Are federația bani pentru un nume greu?

Reclamă

Cinci nume mari pentru banca României!

Lista antrenorilor români liberi și cu nume e mai stufoasă ca niciodată. 

Hagi și-a luat o mică vacanță, în așteptarea ofertei care să-l mulțumească, să-i readucă pofta de muncă. Vrea o echipă cu care să facă rezultate mari. Dar ia Hagi echipa de pe drum, când șansele de calificare sunt tot mai mici? Greu de crezut. Poate, doar dacă Burleanu iese și spune tare că începem să construim pentru Euro 2024 și că mondialul s-a dus! 

Olăroiu e dispus să renunțe la mulți bani, pentru naționala României. A strâns, oricum, destui la arabi, la chinezi. Ar munci și gratis pentru România, doar că nu va veni în locul prietenului său bun, Rădoi. A spus-o, deja! 

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu pare cea mai sănătoasă variantă pentru România în acest moment. Rădoi a învățat naționala să atace, Petrescu ar învăța-o să se apere. Avem nevoie de asta. N-avem jucători atât de buni încât să ne permitem să jucăm frumos și să avem și rezultate. Probabil, cu Petrescu naționala ar arăta urât, dar ar veni rezultatele! 

Şumudică e și el o variantă bună pentru România. A arătat că știe bine să țină un vestiar, mai ales atunci când și-l construiește singur. Iar la națională are această libertate, să cheme pe cine vrea. Doar că Şumudică a spus aseară la DigiSport că nu e făcut pentru a antrena o națională. Vrea să fie în iarbă zi de zi.

Răzvan Lucescu e liber și nu e a 5-a variantă. Poate fi chiar prima. El și cu Hagi au mai gustat din vestiarul naționalei, ca selecționeri. Niciunul n-a reușit. Pentru ei, o nouă chemare ar putea veni ca o revanșă față de milioanele de suporteri ai României, care așteaptă rezultate, așteaptă calificări! Vorbele lui Hagi din 98 – să ne facă statui, că nu vine nimic din spate – e la fel de reală și după mai bine de 20 de ani. Din păcate!

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și