Închide meniul
Video

Finlanda – România 1-1 | Reacţia lui Edi Iordănescu, când a fost întrebat de posibilitatea de a fi înlocuit: „Când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Putem trage linie după meciul cu Bosnia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 0:12 / Actualizat: 24 septembrie 2022, 1:32

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după Finlanda - România 1-1

Edi Iordănescu este selecţionerul României | Hepta

  • Reactia lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1
  • Finlanda – România 1-1

Reactia lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Edi Iordănescu şi-a lăudat jucătorii după ce au obţinut al patrulea punct în Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României a fost extrem de mulţumit de joc la finalul partidei de la Helsinki.

Reacţia lui Edi Iordănescu, când a fost întrebat de posibilitatea de a fi înlocuit

Edi Iordănescu a spus, enigmatic, că se poate trage linie după partida cu Bosnia. În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Dan Petrescu îi poate lua locul la echipa naţională.

Reclamă

„Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Reclamă

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare„, a spus Edi Iordănescu, care şi-a continuat discursul.

Reacţia lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Am început jocul şi l-am pregătit pentru victorie. Din păcate perioada din iunie ne-a forţat să ne asumăm riscurile. Am început cu o medie de vârstă de 26 de ani, o echipă tânără. Am păstrat jucători în jurul cărora vrem să construim. Îmi doresc să pregătim o echipă pentru viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am câştigat cele 3 puncte, dar am câştigat mentalitate pentru viitor. Am arătat că avem viitor, asta ne dă speranţe. Jucătorii mi-au plăcut, au arătat caracter.

Am primit gol la singurul şut din prima repriză. A fost destul de multă neşansă. Echipa a început bine, chiar dacă am primit gol am reacţionat bine. Am produs situaţii clare, am lovit bara de două ori. Cred că meritam să intrăm cu un alt rezultat la pauză.

Ce mă bucur e că jocul a arătat altfel, am avut o posesie mult mai bună, cu progresie. Am avut un procentaj de 88% de acurateţe la pase. Am produs multe ocazii. E adevărat că pe final puteam să pierdem, dar trebuie să ştiţi că ne-am asumat şi riscuri. Am căutat victoria. Plătim acum pentru ce a însemnat perioada din iunie.

Cred că niciun jucător nu poate fi scos în faţă pentru lipsă de atitudine. Echipa a arătat alt spirit, semnele sunt foarte bune. Dacă rezultatele erau un pic mai bune în vară, acum vorbeam cu mai mult entuziasm. În primul rând, nu cred că sunt subiectiv când spun că am avut multă neşansă din momentul în care am venit. Erau jucători care au dispărut total şi în iarnă şi în vară… mă gândesc la Ianis, Nicu Stanciu, Sorescu, Iulică Cristea, Dennis Man, Mihăilă. Dacă avem cât de cât lotul complet şi cu formă bună, putem să arătăm mult mai bine„, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate la Antena 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi