Închide meniul

Florin Bratu, pus la zid după refuzul lui Radu Drăguşin: „Un antrenor slab, mediocru și cuminte! Nu e echipa națională a ta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 22:11

Florin Bratu, pus la zid după refuzul lui Radu Drăguşin: „Un antrenor slab, mediocru și cuminte! Nu e echipa națională a ta!

Continuă problemele la naționala de tineret

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Bratu, pus la zid după refuzul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin a refuzat convocarea la echipa naţională U21, după ce la precedentele meciuri nu a bifat suficiente minute. Florin Prunea îl consideră vinovat pe Florin Bratu pentru refuzul tânărului fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am spus de la început că Bratu nu are ce să caute la echipa națională de tineret. Este un antrenor slab, mediocru și cuminte, exact ce îi trebuie lui Stoichiță. Nu poți să nu îl convoci pe băiatul ăsta. Și dacă e adevărat ce a spus după aceea că ’La echipa națională a mea…’, păi nu e echipa națională a ta, domnul Bratu, asta e echipa națională a României.

S-a făcut o greșeală fantastică! Poți să influențezi în mod negativ jucătorii tineri. Copilul cu siguranță venea la echipa națională, dar modul în care a fost tratat… Nu mai spun despre retragerile de la echipa națională mare, cum se retrag pe capete… Acolo este o problemă! Se pare că dialogul nu a existat. Eu nu cred că un jucător se retrage de la echipa națională fără niciun motiv”, a spus Florin Bratu pentru prosport.ro.

Uluitor! Ce a putut să-i spună Bratu lui Radu Drăgușin. Motivul pentru care fundașul a refuzat naționala

Un nou scandal a izbucnit în fotbalul românesc. Unul dintre fundașii de viitor ai fotbalului românesc, Radu Drăgușin, a refuzat convocarea la națională de tineret. La acțiunea precedentă, impresarul jucătorului a sărit la gâtul noului selecționer pentru că l-a folosit foarte puțin pe fundașul lui Juventus, pe atunci.

Radu Drăgușin s-a transferat între timp la Sampdoria și a renunțat să mai vină la naționala de tineret. Motivul invocat a fost că vrea să se acomodeze la echipa de club, pentru a putea fi titular. Dacă este să ne luăm după Florin Manea, impresarul jucătorului, lucrurile au logică. Conform acestuia, Bratu l-a anunțat că nu va juca la echipa națională dacă nu va fi titular la echipa de club.

Reclamă

„Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Ne-am asumat faptul că trebuie să joace la echipa de club pentru a juca la națională. A decis că e mai bine pentru el să rămână acolo, să nu țină locul ocupat. Dacă ar fi venit, nu ar fi jucat. Asta e filosofia. I s-a spus că trebuie să joace la echipa de club. Mi se pare normal.

L-am felicitat. E bărbat că și-a asumat acest lucru, să joace înainte să vină la națională! Să vă spun un lucru. El nu a refuzat niciodată vreo convocare. Jucase titular la Juventus și era chemat la U18… Când ți se comunică lucrurile astea spuse de Bratu, te conformezi. A zis că «Aici joci doar dacă ești titular la echipa de club»”, a declarat Manea, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și