Închide meniul

Florin Bratu, pus la zid: „Este o rușine ce face!” Selecţionerul U21 a fost desfiinţat înaintea amicalului cu Georgia: „Nu poţi să-ţi baţi joc de el în halul ăsta! Jur, sunt revoltat!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 septembrie 2021, 22:12

Florin Bratu, pus la zid: „Este o rușine ce face! Selecţionerul U21 a fost desfiinţat înaintea amicalului cu Georgia: „Nu poţi să-ţi baţi joc de el în halul ăsta! Jur, sunt revoltat!

Continuă problemele la naționala de tineret

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Bratu, pus la zid
  • Selecţionerul U21 a fost desfiinţat înaintea amicalului cu Georgia

 

Florin Bratu, desfiinţat înaintea amicalului cu Georgia U21

Florin Bratu a fost pus la zid de impresarul Florin Manea. Acesta este revoltat după ce Radu Drăguşin nu a fost titular în meciul amical cu Georgia U21. „Mitraliera” i-a trimis în ptimul 11 pe Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) și pe Bogdan Racovițan (FC Botoșani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt.

Fără să jignesc pe ceilalți colegi. Racovițan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri. Este o rușine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el. Nu poți să-l aduci pe un copil, să vină de la nivelul ăla și să-ți bați joc de el în halul ăsta. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos, nu că plângea, îi venea să plângă. Pentru el, echipa națională este tot.

Reclamă

Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opțiune de cumpărare, toți cred în el, dar noi știm mai bine. Românii știu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc”, a declarat Florin Manea pentru prosport.ro.

Radu Drăguşin va juca la Sampdoria în acest sezon

Impresarul fundaşului Radu Drăguşin, Pablo Betancourt, a explicat că jucătorul român a ales să evolueze la Sampdoria datorită antrenorului Roberto D’Aversa. Tehnicianul i-a pregătit pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă sezonul trecut, la Parma.

Reclamă

„A fost o alegere foarte dificilă, a existat competiţie de la alte două, trei echipe tot din Serie A, dar am ales Sampdoria pentru că am studiat situaţia cu băiatul şi antrenorul D’Aversa lucrează foarte bine în apărare. Acest lucru va fi foarte important pentru creşterea sa. El l-a lansat pe Bastoni la Parma. Suntem mulţumiţi”, a declarat Betancourt, potrivit sampdorianews.it, citat de news.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!