Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin: „Cred în calificare! Cum ar fi să mergem în Elveţia cu 9 puncte?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2022, 11:22

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin: „Cred în calificare! Cum ar fi să mergem în Elveţia cu 9 puncte?!

Florin Gardoş a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Captură AS.ro

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin. Gardoş e de părere că România se poate califica la EURO 2024. România atacă primul Campionat European după o pauză de 8 ani dintr-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosova, Andorra şi Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În direct la AS.ro LIVE, Gardoş a spus că e pregătit să se bucure pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin

Cred în calificare. Am crezut mult în generaţia asta şi nu am renunţat încă. E clar că e greu să îţi alegi o grupă mai bună de atât. Generaţia mi se pare, în continuare, bună,. Baza e formată din acei jucători care au făcut performanţă la U21. Va conta mult forma de atunci. Man, Mihăilă şi alţi jucători sunt foarte talentaţi. Şi credeam că vor fi mult mai sus. Trebuie să fie timing-ul bun, să fie toţi într-o formă bună. E bine să începem aşa că ajută la moral.

Cum ar fi să mergem în Elveţia cu 9 puncte? Ar fi extraordinar. Adevărul e că ar trebuie să avem 9 puncte la acel moment. Atunci ar fi un dezastru (n.r. – dacă am face egal în Andorra). Dacă ne uităm la mandatul lui Mirel Rădoi, au fost meciuri în care a fost incredibil cum am pierdut puncte. Trebuie să iei punctele„, a spus Florin Gardoş la AS.ro LIVE.

Mihai Stoichiţă, îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Mihai Stoichiţă s-a arătat îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele „tricolorilor”, iar directorul tehnic al FRF a avut un mesaj clar.

Reclamă

”Se putea mult mai rău și trebuie să fim mulțumiți. O grupă echilibrată, avem șanse. Favorită este Elveția, clar. În lupta pentru locul doi, noi suntem cei mai importanți, după ce am văzut în ultima vreme. Toți trebuie să-și asume o mare responsabilitate, jucătorii trebuie să fie conștienți că trebuie să aibă o determinare exemplară.

Cred că momentul relansării echipei naționale a fost septembrie, consolidarea ei trebuie să fie anul viitor. Foarte ușoară nu e, dacă stai să bine să te gândești, toate echipele, și Israel, și Kosovo, vor să ajungă la un turneu final. Trebuie să câștigăm punctele cu echipele care par mai inferioare și ce o fi cu Elveția va fi un bonus. Înainte de ultimele două meciuri aș vrea să avem o liniște, nu o presiune.

Să adunăm mai multe puncte pe faza de început. Nu mă tem că nu vom lua trei puncte în Andorra. Probabil că vom afla mai multe amănunte și de la cei din Republica Moldova, care i-au cântărit foarte bine. Trebuie să debutăm cu victorie. Edi este opțiunea FRF, mergem pe mâna lui, e normal să fie așa”, a declarat Mihai Stoichiță, la întoarcerea în țară.

Reclamă 4 / 0/3
  • ora 21:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția

15 octombrie 2023

  • ora 19:00 | Elveția – Belarus
  • ora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

  • ora 19:00 | Belarus – Andorra
  • ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

  • ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Recomandări
  • Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin
  • Gardoş a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și