Închide meniul

Florin Niţă, eroul lui Rădoi împotriva Germaniei! "Zidul" de la Sparta Praga a scos toate șuturile vedetelor lui Joachim Low

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 20:00

Florin Niţă, eroul lui Rădoi împotriva Germaniei! "Zidul" de la Sparta Praga a scos toate șuturile vedetelor lui Joachim Low

profimedia

Florin Niță, intervenții salvatoare împotriva Germaniei

UPDATE: Niţă a fost cel mai bun de pe teren. A primit 8,5 de la sofascore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Florin Niță a avut, în total, cinci intervenții salvatoare în fața vedetelor lui Joachim Low. Serge Gnabry și Ilkay Gundogan s-au lovit de inspirația portarului de la Sparta Praga. 

Florin Niţă a fost titularizat de Mirel Rădoi în victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2, dar şi în partida de foc cu Germania. Nemţii au atacat în valuri încă din primele minute, însă portarul român a fost cel mai bun tricolor de pe teren. Portarul a avut mai multe parade, iar una a fost de senzaţie.

Kai Havertz, vedeta de 70 de milioane a lui Chelsea, a fost într-un duel 1 la 1 cu Niţă. Mijlocaşul german se afla într-o poziţie execelentă, însă nu a reuşit să treacă de goalkeeper-ul nostru, care a scos un gol ca şi făcut.

Florin Niță, alesul lui Mirel Rădoi pentru buturile naționalei

Niţă este abia la al patrulea meci în tricoul României. El a debutat în septembrie 2017, într-un amical cu Turcia. A mai jucat și într-un amical cu Israel.

Reclamă

România este la al doilea meci după retragerea lui Ciprian Tătărușanu. "Tătă" a apărat buturile naţionalei aproape un deceniu. S-a retras după 73 selecții.

Niță a jucat cinci ani la FCSB, între 2013 și 2018. A prins peste 100 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor. În prezent, Niță joacă la Sparta Praga.

Lotul României pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și