Închide meniul

Florin Prunea, reacție categorică după România U21 – Ucraina U21 0-1: „Realitatea este una singură!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 22:11

Reclamă
Florin Prunea, reacție categorică după România U21 – Ucraina U21 0-1: „Realitatea este una singură!

Florin Prunea, reacție categorică după România U21 - Ucraina U21 0-1

Florin Prunea, pe stadion / Hepta

Florin Prunea a avut o reacție categorică după meciul România U21 – Ucraina U21, scor 0-1, de la Campionatul European de tineret. Fostul portar al naționalei tricolore a făcut o analiză a fotbalului românesc, la finalul partidei care i-a scos pe jucătorii lui Emil Săndoi din cursa spre sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea și-a găsit cu greu cuvintele după cea de-a doua înfrângere suferită de România U21 pe stadionul din Ghencea, la turneul final.

Florin Prunea, reacție categorică după România U21 – Ucraina U21 0-1

Fostul internațional anunță că jucătorii reprezentativei de tineret nu trebuie blamați.

Mie îmi vine foarte greu să mă iau de jucători, eu sunt unul dintre conducătorii din fotbal care au fost foarte apropiați de jucători, dar te rog să mă crezi că îmi e greu să mă abțin. Trebuie să spun realitatea.

Realitatea este una singură, suntem jos de tot! Foarte jos, la toate nivelurile. Realitatea este că jucătorul meciului a fost portarul. Hai să vedem ce am câștigat după jocul ăsta. A confirmat Târnovanu că este un portar pe care te poți baza, Țicu eu cred că este un jucător căruia trebuie să i se dea mai multă încredere, nu e un jucător rău.

Reclamă
Reclamă 4

Dican, păcat de autogolul ăla, chiar nu merita să i se întâmple chestia asta. Trebuie să scoatem în evidență și lucrurile bune. Nici Racovițan nu este un jucător rău, dar, în rest, suntem jos de tot. E prea mare diferența, când ai posesie 70-20, când ai ocazii de poartă de maniera asta, ce să spunem?”, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Emil Săndoi: „E dureros. Parcă toate ni se întâmplă nouă”

Emil Săndoi crede că lipsa de meciuri oficiale din această perioadă și-a spus cuvântul, iar diferența a fost făcută de jucătorii Ucrainei care evoluează în Champions League, la echipe precum Dinamo Kiev sau Șahtior. De asemenea, Emil Săndoi crede că România a avut și ghinion la acest turneu final:

Îmi pare rău că parcă nu avem șansă. Și la meciul cu Spania am luat un gol în minutul 90 și ceva, azi luăm gol în minutul 89, dintr-o deviere până la urmă. E adevărat, ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a și avut ocaziile mai clare decât noi, dar și noi am avut ocazii în momente cheie ale jocului. Înainte de deschiderea scorului a fost șutul lui Octavian Popescu care a trecut puțin peste poartă.

Reclamă

Da, e dureros. E un nivel al competiției. Eu cred că suntem în creștere ca nivel de joc, acum înțelegem ce înseamnă acest nivel al competiției. Știți, că v-am spus, poate nici noi nu am fost pregătiți neavând o campanie de calificare, având doar jocuri amicale. Am și întâlnit Spania în primul meci, adică toate s-au derulat incredibil, numai împotriva noastră.

Cu accidentările care au fost. Ați văzut și astăzi. L-am așteptat pe Screciu, care ne-a lipsit foarte mult în primul meci, astăzi a trebuit să iasă pentru că a avut probleme medicale. Acesta e fotbalul, din păcate.

Și Ucraina are jucători de viteză pe flancuri, cu o tehnică individuală foarte bună. Jucători care pot face diferența. O echipă matură, cu jucători care joacă de ani de zile la Șahtior sau Dinamo Kiev, care joacă în Champions League. Aici s-a făcut diferența. V-am zis, e incredibil. Parcă toate ni se întâmplă numai nouă”, a declarat Emil Săndoi, la tvr.ro.

Pentru a ajunge în sferturi, România are nevoie de un miracol. Spania trebuie să piardă meciul împotriva Croației. România – Croația și Spania – Ucraina sunt ultimele două meciuri. Dacă România și Ucraina se impun, România, Spania și Croația ar avea câte trei puncte, iar departajarea s-ar face la golaveraj.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și