Închide meniul

Florin Răducioiu, făcut praf de Harry Redknapp: „Stătea la coadă trei ore, în Bucureşti, pentru o bucată de pâine şi, brusc, ajunsese să poarte un ceas de 28.000 de lire sterline”

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 13:34

Florin Răducioiu, făcut praf de Harry Redknapp: „Stătea la coadă trei ore, în Bucureşti, pentru o bucată de pâine şi, brusc, ajunsese să poarte un ceas de 28.000 de lire sterline

Florin Răducioiu a anunţat un nou transfer la Dinamo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Florin Răducioiu a jucat un sezon la West Ham
  • Englezii au plătit 1.5 milioane de lire sterline pentru el

West Ham l-a transferat pe fostul nostru internaţional în 1996, pentru 1.5 milioane de lire sterline. Totuşi, lucrurile nu au mers conform planului. Florin acumulase deja experienţă la Verona, Brescia şi Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am lucrat două ore cu Răducioiu în prima zi de antrenamente şi trebuie să recunosc că am fost impresionat. Era un finalizator de calitate şi părea că va fi un transfer de succes. Dar când am ajuns la pregătirea fizică, nici nu voia să audă.

Florin Răducioiu, făcut praf de Harry Redknapp: Stătea la coadă 3 ore pentru o bucată de pâine

Nu suporta să fie atacat prin alunecare. Julian Dicks de-abia aştepta să intra la el să vadă din ce stofă e făcut, dar Răducioiu a spus foarte clar că nu îl interesează astfel de provocări. În primele două meciuri de pregătire, Răducioiu nu a făcut decât să se plângă de tratamentul primit din partea adversarilor.

Reclamă

Nu mă pune să explic cum un fost jucător de clasă a devenit brusc o amintire, dar ceva i s-a întâmplat şi s-a pierdut cu totul. Era obişnuit să stea la coadă trei ore, în Bucureşti, pentru o bucată de pâine şi, brusc, purta un ceas de 28.000 de lire sterline. Probabil că această trecere a fost prea mult pentru el”, a povestit Redknapp, citat de sportbible.com.

Răducioiu se poate lăuda cu două titluri de campion, unul cu Dinamo (1989-90) şi celălalt cu AC Milan (1993-1994). De asemenea, el a încris 21 de goluri, în 40 de selecţii pentru echipa naţională, patru dintre ele venind la CM 1994.

Reclamă

Florin Răducioiu e gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo

Revenind la actualitate, Florin Răducioiu e gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo! „Ştiu ce am de făcut!”, le-a transmis „Marele Blond” şefilor din Ştefan cel Mare.

În vârstă de 51 de ani, Florin Răducioiu e tot mai aproape de revenirea în Ştefan cel Mare, locul unde s-a format ca jucător. Marele dinamovist a anunţat că revenirea sa este iminentă.

„Sunt dezamăgit de meciul de ieri (n.r. – Voluntari – Dinamo 2-1). E iminent, iminent am spus (n.r. – despre venirea sa la Dinamo). Vreau să dau o mână de ajutor, ştiu ce am de făcut. În momentele dificile ajuţi echipa ta de suflet, eu am crescut acolo, după Revoluţie am plecat. Răspund prezent acestei provocări. Să nu ne grăbim, vedem zilele astea”, a declarat Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:32
Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat
Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: "E mai vulcanic"
Extra • 22 mart., 22:21
„Am trecut şi eu prin aceste filtre” Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: „E mai vulcanic”
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut
Fotbal extern • 20 mart., 19:56
„Nimeni nu trebuia să îl premieze!” Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut