Închide meniul

Florin Răducioiu, un nou discurs fabulos despre naţionala României: „Dă-mi o palmă! Îmi vine să plâng! Clasamentul plânge!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 22:01

Florin Răducioiu, un nou discurs fabulos despre naţionala României: „Dă-mi o palmă! Îmi vine să plâng! Clasamentul plânge!

Florin Răducioiu, un nou discurs fabulos despre situaţia naţionalei României

Hepta

Florin Răducioiu, un nou discurs fabulos despre naţionala României. Fostul internaţional este unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Edi Iordănescu şi chiar i-a cerut demisia după egalul din Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu spune că îi vine să plângă pentru situaţia în care se află naţionala, România riscă să retrogradeze în Liga C din UEFA Nations League, dacă nu va învinge Bosnia.

Florin Răducioiu, un nou discurs fabulos despre naţionala României

Dă-mi o palmă! În sensul dă-mi o palmă acum, metaforic vorbind, câştigă meciul cu Bosnia, câştigă meciul de mâine, eu vreau să fiu dezminţit. Mi-ar plăcea foarte mult să ne arate că echipa lui, echipa naţională, joacă foarte bine, dar mai ales că va câştiga, asta e totul.

Şi da, are dreptate Panduru, nu e momentul pentru Edi Iordănescu de a intra în polemici cu mine, cu Ganea, cu Pandi, trebuia să laşi deoparte asemenea lucruri şi să te concentrezi pe meciul de mâine, care e extrem de important.

Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng, îmi vine să plâng”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

Florin Răducioiu i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu după remiza din Finlanda

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu. Fostul internaţional român a cerut ca Edi Iordănescu să plece de la echipa naţională. Edi Iordănescu are o singură victorie din 7 meciuri şi a cerut răbdare după partida cu Finlanda, care a fost în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Florin Răducioiu spune că este normal ca Edi Iordănescu să fie contestat în momentul în care nu are naţionala nu are rezultate.

Nu am fi meritat să câştigăm, dar nici să pierdem. Jocul României nu mă convinge însă. Este un rezultat echitabil, corect, dar un egal chinuit. Nu e posibil să nu câştigi un meci cu Finlanda. Sunt foarte dezamăgit!

Reclamă 4 / 0/3

Nu vezi jucători care să facă diferența în momente dificile. Jocul României e inconstant, ineficient, nu-mi dă speranțe. Sunt foarte dur, dar chiar nu se poate. Sunt foarte revoltat când văd că Ungaria câștigă cu Germania…

Din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului, Edi Iordănescu nu mai are ce căuta la echipa națională, pentru că, din păcate, nu îndeplinește niciun obiectiv. Naibii, mă așteptam să câștigăm măcar cu Finlanda!

După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională

Iordănescu asigură că viitorul său depinde de ceea ce se va întâmpla în meciul România – Bosnia, care va fi luni seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Îmi doresc să terminăm după care focusul să rămână pentru analiză. Recunosc că îmi dă putere atitudinea Federaţiei. Mulţumesc pentru apreciere. Nu aş putea găsi un minus pentru susţinerea pe care am avut-o. Probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele Federaţiei.

E un lucru pe care pot să îl dezvălui din vestiar, cu toate că nu e stilul meu. Chiar înainte de jocul cu Finlanda, înainte să iasă la încălzire, le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8, ca să ajung la Frankfurt. Pe data de 9 ştiţi că este tragerea la sorţi. Şi trebuie să merg în calitate de selecţioner. Însă le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, dacă nu văd semnalele pe care le căutăm, că încearcă să se unească, să schimbăm spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună şi să găsesc nişte răspunsuri pe care eu le caut de când am venit, deja au timp… am spus că trebuie să arate lumii întregi şi României că noi avem potenţial… am spus că eu nu mă urc în acel avion.

Trebuie să demonstreze că noi putem. Să demonstreze că încrederea mea necondiţionată şi mesajele şi discuţiile pe care le-am avut, foarte multe şi foarte lungi… să se vadă nişte răspunsuri. Au dat un prim răspuns, dar nu e suficient pentru că nu am produs rezultatul pe care îl voiam. Acum mai avem o şansă, dacă răspunsul e mai complet, cu siguranţă că şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm şi acest joc, după care tragem linie. Va conta foarte mult (n.r. rezultatul din meciul cu Bosnia)„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Edi Iordănescu are o singură victorie în cele şapte meciuri în care a stat pe banca naţionalei României. Dacă tricolorii vor retrograda în Liga C din UEFA Nations League, oficialii FRF pot să îi rezilieze contractul selecţionerului.

Cu o etapă înainte de ultimul meci din faza grupelor Ligii Naţiunilor, România ocupă ultimul loc. Are 4 puncte după 5 partide, cu unul mai puţin decât Finlanda. Următorul adversar al tricolorilor, Bosnia şi Herţegovina, nu mai poate coborî de pe prima poziţie şi şi-a asigurat promovarea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și