Închide meniul

FOTO | Criosauna califică România! Tricolorii se obișnuiesc cu temperaturile scăzute din Islanda

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 octombrie 2020, 15:23

FOTO | Criosauna califică România! Tricolorii se obișnuiesc cu temperaturile scăzute din Islanda

FRF

Alexandru Maxim se recuperează la criosaună

Începând din octombrie, Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia a fost dotat cu un nou instrument pe care jucătorii naționalei îl pot folosi în procesul de refacere după efort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii sunt expuși la temperaturi extreme, între -120° și -180°C, pentru o perioadă de 1-3 minute. Acest procedeu descrie criosauna.

Tricolorii folosesc toate armele pentru victorie

Astfel sunt obținute beneficii importante pentru organism. Criosauna este utilă pentru recuperarea leziunilor și creșterea imunității. Energizează organismul și îl pregătește pentru o nouă sesiune de efort.

Cu 3 meciuri în 6 zile (8-14 octombrie), tricolorii folosesc toate armele pentru victorie!”, anunță FRF într-un comunicat.

Reclamă

Meciurile pe care România le va disputa în luna octombrie

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și