Închide meniul

FRF a oferit ultimele detalii despre situaţia de la Oslo. Ce se întâmplă cu delegaţia Norvegiei

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2020, 18:55

Reclamă
FRF a oferit ultimele detalii despre situaţia de la Oslo. Ce se întâmplă cu delegaţia Norvegiei

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

România - Norvegia e în pericol să nu se dispute

Norvegia trebuia să ajungă în această după-amiază în România, însă delegaţia a fost oprită de autorităţi chiar pe aeroport. Legea spune că persoanele care au intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19 trebuie să stea în carantină timp de 10 zile. Iar ministrul Sănătăţii din Norvegia nu e dispus să le facă concesii fotbaliştilor din naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un lucru e sigur: în lipsa unui răspuns clar de la autorităţi, delegaţia nordicilor nu va pleca în această seară spre România. Informaţia a fost confirmată şi de Federaţia Română de Fotbal. 

"Ultimele informaţii dinspre Oslo: delegaţia norvegiană nu a primit răspuns de la autorităţi şi, oricum ar evolua situaţia în următoarele ore, nu va pleca în seara asta spre România”, se arată pe site-ul FRF.

Tatăl ”Călăului” Haaland acuză autoritățile: ”Este rușinos pentru fotbal!”

Alf-Inge ”Alfie” Haaland (47 de ani), fost jucător al echipei naționale a Norvegiei și tatăl starului Erling Haaland, nu este deloc de acord cu decizia Ministerului Sănătății din țara nordică de a-i opri pe jucători din zborul către România.

Este o situație incredibil de injustă pentru echipa națională a Norvegiei. (…) Este o abordare greșită din partea Ministerului Sănătății ce pune Federația într-o postură imposibilă.

Reclamă

Este rușinos pentru fotbal. Jucătorii norvegieni pot să călătorească spre țările unde locuiesc cu zboruri comerciale, dar nu pot să ia un avion privat până în România.

Este rușinos pentru jucători și pentru toți cei din jurul lor”, a declarat tatăl lui Erling Haaland, conform norvegienilor de la Nettavisen.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și