Închide meniul

FRF, decizie finală asupra lui Mirel Rădoi! "A fost o întâlnire după meciul cu Armenia". Ce i-a solicitat Federația

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 19:39

FRF, decizie finală asupra lui Mirel Rădoi! "A fost o întâlnire după meciul cu Armenia". Ce i-a solicitat Federația

Hepta

FRF, decizie finală asupra lui Rădoi

Mirel Rădoi s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță imediat după meciul cu Armenia. În urma unei discuții îndelungate, s-a hotărât ca Mirel să continue pe banca naționalei. Informația a fost dezvăluită de Andrei Vochin, consilier în cadrul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Se bucură de susținerea federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

FRF s-a decis asupra lui Mirel Rădoi

Rădoi a trebuit să-i convingă pe Burleanu și Stoichiță. FRF a avut o condiție specială pentru selecționerul de 40 de ani. 

"I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut", a mai spus Andrei Vochin.

Mirel Rădoi a fost instalat pe banca naționalei în noiembrie 2019. Debutul și l-a făcut doar un an mai târziu, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Reclamă

11 meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României. Bilanțul său este unul negativ: 4 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri. 

Explicații pentru jocul slab al naționalei României

România a debutat cu stângul în calificările pentru CM 2022. Tricolorii au învins cu greu Macedonia de Nord și au pierdut cu Germania și Armenia. Jucătorii au fost criticați dur, dar Andrei Vochin crede că alta este problema la echipa națională.

„Jucătorii sunt ultimii vinovaţi de ce se întâmplă. Ei trebuie aduşi în starea de meci de care e nevoie. Deranjant pentru mine sau dezamăgitor e că în fiecare meci cel mai bun jucător a fost Niţă. El e constant. Mă uit pe cifre, le consult şi le las acolo.

Reclamă 4 / 0/3

La modul general, ce mi-a sărit în ochi după meciul cu Macedonia de Nord a fost că numărul ocaziilor de gol au fost mai mari în dreptul adversarilor, deşi am câştigat acel meci. Acel indice, la următoarele meciuri, a fost dublu, nu doar că a fost mai mare, în favoarea adversarilor. Cu Germania e de înţeles, dar cu Armenia e deranjant, că ajungi să ai jumătate din ocaziile adversarilor", a afirmat Andrei Vochin 

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Recomandări
  • FRF, decizie finală asupra lui Mirel Rădoi
  • Ce se întâmplă cu selecționerul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și