Închide meniul

FRF i-a spus lui Mirel Rădoi ce selecționer aduce în locul lui. Ce planuri au Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 12:32

FRF i-a spus lui Mirel Rădoi ce selecționer aduce în locul lui. Ce planuri au Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu

Mirel Rădoi, despre discuțiile cu FRF

Hepta

Stoichiță și Burleanu vor să aducă la națională doar un selecționer român. A dezvăluit-o chiar Mirel Rădoi, cel care ar urma să-și încheie mandatul după meciul de duminică cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF i-a spus lui Mirel Rădoi ce selecționer aduce în locul lui

Cu toate că a anunțat cu vârf și îndesat că pleacă de la națională, Mirel și-a mai adaptat discursul, ajungând acum la „dacă voi pleca”.

„Da, s-a discutat să se facă un contract pe o durată mai mare. Au fost anumite argumente din partea FRF şi tocmai de aceea am acceptat să semnez pe această perioadă, pentru că le-am înţeles şi lor argumentele. Nu mai am soluţii acum pentru postul de selecționer.

Nu mai am soluţii şi cred că nu va fi uşor nici pentru conducerea FRF să aleagă un nou antrenor, dacă noi nu vom mai continua. Din discuţiile pe care le-am avut cu ei în această ultimă perioadă, clar s-a expus atât din partea preşedintelui Răzvan Burleanu, cât şi a lui nea Mihai (n.r. – Stoichiţă), că următorul antrenor, dacă eu nu voi mai dori să continui, va fi român”, a spus Mirel Rădoi, după meciul România – Islanda 0-0.

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

Reclamă

18 meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj

Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. România a început curajos meciul cu Islanda. Cea mai mare ocazie a tricolorilor a venit de la Florin Tănase, care a deviat pe spate la un corner, dar în drumul balonului s-a aflat, neinspirat, Alin Toșca, care a trimis mingea peste poartă.

Au ratat și islandezii ocaziile lor în prima repriză. Cea mai mare a avut-o decarul Gudmundson, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță după ce l-a fentat pe Cicâldău.

Reclamă 4 / 0/3

Islanda a început mai tare repriza a doua și a ratat o ocazie mare la un corner, când Ianis Hagi a respins mingea chiar de pe linia porții. Același Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot azi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie la scor cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și