Închide meniul

Octavian Popescu, subiect de discuţie între FRF şi Gigi Becali! Ce a transmis Mihai Stoichiţă, după ce patronul FCSB a cerut ca „perla” sa să primească minute la națională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 22:37

Octavian Popescu, subiect de discuţie între FRF şi Gigi Becali! Ce a transmis Mihai Stoichiţă, după ce patronul FCSB a cerut ca „perla sa să primească minute la națională

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Octavian Popescu a devenit subiect de discuţie între FRF şi Gigi Becali. Federaţia Română de Fotbal i-a răspuns patronului FCSB, care a cerut ca „perla” sa să primească minute la națională. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic la FRF, i-a transmis un mesaj categoric finanţatorului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, atacantul de la FCSB, a bifat numai două apariții sub „tricolor”, la selecționata U23. „Perla” lui Gigi Becali a adunat 30 de apariții în stagiunea curentă, la FCSB, reușind să înscrie 8 goluri și să ofere 3 assist-uri.

FRF, răspuns pentru Gigi Becali în cazul Octavian Popescu

„Nu m-a surprins convocarea lui Tavi Popescu, extrem de talentat, constanță îi trebuie, nimic altceva. E crud încă, un copilaș, trebuie să avem grijă de el, să îl creștem și să îl facem mai bun decât e la ora actuală. Cei de la club trebuie să fie atenți cum gestionează, e păcat să nu progreseze un astfel de talent.

Faptul că a jucat și când a avut momente mai slăbuțe tot a fost în teren, e meritul celor de la FCSB că au avut încredere în el și a ajuns la națională. Am și spus să nu ne grăbim cu el, că în momentul ăsta ne dorim noi mai mult decât el”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit sport.ro.

Octavian Popescu, prima reacţie după ce a fost convocat la echipa naţională

Octavian Popescu a vorbit despre convocarea în premieră la echipa naţională după FC Argeş – FCSB 2-3. Edi Iordănescu l-a chemat la lot pentru amicalele cu Grecia și Israel, iar „perla” lui Gigi Becali i-a făcut o promisiune selecţionerului.

Reclamă

„Vă mulţumesc frumos! Sunt foarte fericit că am câştigat şi sunt fericit că a venit şi convocarea. Sper să joc bine şi acolo. Mă aşteptam să fiu convocat, dar nu aşa repede. A fost un meci tare pentru că a fost un stadion plin. Este bine că nu ne dăm bătuţi. Multe victorii au venit la final.

Trebuie să ne pregătim cât mai bine şi să fim în spatele CFR-ului. Toată lumea m-a felicitat şi îi mulţumesc domnului selecţioner. Ar fi important să intru să joc 5-10 minute. O să încerc un şut, sigur. A fost premiul meritat după ce am jucat, am fost ok!”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

Ce a spus Mihai Stoica despre convocarea „perlei” FCSB la naţională

Octavian Popescu a fost convocat în premieră la echipa națională. Selecționerul Edi Iordănescu l-a chemat la lot pentru amicalele cu Grecia și Israel. Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a reacționat imediat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica crede că alegerile făcute de Edi Iordănescu sunt corecte. MM e de părere că niciun jucător important nu lipsește de pe lista convocărilor.

„Mi se pare echilibrat lotul si nu prea vad ce jucator ar fi trebuit convocat si nu îl vedem, ar fi ”fortat” convocarea. Eu mă feresc să vorbesc de jucătorii noştri, mai ales ca venim dupa o perioada in care nu am jucat cine stie ce şi nu vreau sa fiu ridicol, logic că sunt si subiectiv”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
  • FRF, răspuns pentru Gigi Becali în cazul Octavian Popescu
  • Ce a transmis Mihai Stoichiţă, după ce patronul FCSB a cerut ca „perla” sa să primească minute la națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și