Închide meniul

FRF, reacţie după criticile primite de Edi Iordănescu: „Ascund alte interese!”. Mesaj pentru Vlad Dragomir

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2022, 19:53

FRF, reacţie după criticile primite de Edi Iordănescu: „Ascund alte interese!. Mesaj pentru Vlad Dragomir

FRF a avut o reacţie categorică după criticile primite de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu, în timpul unei conferinţe / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Oficialii FRF au avut o reacţie categorică după criticile primite de Edi Iordănescu. Mihai Stoichiţă i-a arătat cu degetul pe cei care îl contestă pe selecţionerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al Federaţiei crede că contestatarii lui Edi Iordănescu au interese ascunse şi că nu pun pe primul plan binele echipei naţionale.

FRF a avut o reacţie categorică după criticile primite de Edi Iordănescu

(Reporter: Cum răspundeţi acestor critici?) Fiecare e liber să aibă o opinie. Eu le ascult pe toate. În spatele multor declaraţii probabil că se ascund şi cu totul alte interese. E uşor să vorbeşti, mai greu e să faci. Se pare că unele păreri sunt exprimate aşa, doar pentru a atrage atenţia, ca să nu fiu mai rău. Şi atunci, nu le bag în seamă„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Stoichiţă i-a răspuns şi lui Vlad Dragomir, mijlocaşul liderului din Cipru care a fost nemulţumit că nu a fost convocat la reprezentativa tricoloră pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova.

A ajuns în Cipru la o vârstă foarte fragedă. În general, în Cipru ajung jucători foarte bătrâni, cu multă experienţă.

Reclamă

Tot respectul pentru el, dar a avut ‘n’ posibilităţi să iasă la rampă. Selecţionerul trebuie să sesizeze ceva deosebit la un jucător pentru a-l chema la echipa naţională. Ca să fii băgat în seamă, doar că te autopropui, e foarte greu„, a precizat Mihai Stoichiţă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Vlad Dragomir

Înaintea amicalului cu Moldova, Edi Iordănescu i-a răspuns lui Dragomir. A ţinut să îi spună că l-a urmărit, dar că îşi doreşte să vadă mai mult de la el. Selecţionerul tricolorilor nu i-a închis definitiv „uşa” la prima reprezentativă lui Vlad Dragomir, dar i-a transmis un avertisment.

Cred că atunci când un jucător, înaintea unui meci al naţionalei, iese în public cu afirmaţii în sensul ăsta, putem să tragem anumite concluzii. Eu îmi pun întrebarea dacă este sau nu o doză de egoism atunci când te gândeşti la tine şi ştii că echipa ta naţională are un joc important. Ştii că ai colegi acolo, ai jucători care sunt în faţa unui joc… e important pentru orice jucător, se gândeşte să îşi promoveze reuşitele în spaţiul public, să se gândească că mă uit foarte tare la tot ceea ce înseamnă caracter, capacitatea de a te integra într-un grup şi tot timpul să pui pe primul loc grupul.

Reclamă 4 / 0/3

Paradoxul face, întâmplarea face sau nu… că nu facem o muncă la întâmplare… că eu chiar l-am urmărit şi i-am văzut jocul, mai mult decât atât întâmplare face că sunt vorbitor de limba greacă şi am foarte multe cunoştinţe în Cipru şi chiar mi-am luat multe informaţii. E un jucător cum sunt şi alţii, care au tot timpul uşa deschisă pentru echipa naţională. Dar dacă cineva crede că fluturând cifre prin spaţiul public sau, în cazul lui după jumătate de sezon în Cipru, pentru că sezonul trecut nu a jucat în totalitate, poate imediat să vină la echipa naţională, înseamnă că greşeşte.

„Interesul echipei naţionale e mai important decât orgoliul meu”

Trebuie în continuare să muncească, să confirme, avem ochi pentru toţi. Dacă el va continua să progreseze, cu siguranţă îi va veni momentul. Poate echipa naţională a ajuns într-un punt prea jos şi oricine, în orice moment, şi nu fac paralelă acum cu el, crede că e neîndreptăţit că nu a ajuns la echipa naţională.

Interesul echipei naţionale e mai important decât orgoliul meu, care a fost de multe ori la cote înalte şi totul merge în plan secund atunci când vine vorba despre echipa naţională. Dar pentru mine este important fiecare cum se comportă, atât atunci când vine la echipa naţională, cât şi la echipa de club şi nu în ultimul rând în spaţiul public„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și