Închide meniul

Gabi Balint a făcut praf naționala lui Edi Iordănescu, după România – Grecia 0-1: “Nu avem lot, nu avem soluții!”. Octavian Popescu nu l-a impresionat deloc: “A avut două faze la 40 de metri!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 22:40

Gabi Balint a făcut praf naționala lui Edi Iordănescu, după România – Grecia 0-1: “Nu avem lot, nu avem soluții!”. Octavian Popescu nu l-a impresionat deloc: “A avut două faze la 40 de metri!”

Gabi Balint a "distrus" doi jucători

Gabi Balint este legenda Stelei / Captură As.ro

România – Grecia 0-1. Edi Iordănescu a pierdut primul său meci pe banca echipei naționale. Formația elenă a marcat golul victoriei în minutul 39, prin Bouchalakis, în partida amicală disputată pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint face praf naționala lui Edi Iordănescu, după România – Grecia 0-1: „Joacă fiecare pentru el! Nu avem lot, nu avem soluții!”

Gabi Balint a avut un discurs extrem de sincer și dur la adresa jocului naționalei, fără să dea vina pe Edi Iordănescu. Fostul mare jucător din „Generația de Aur” consideră că jocul „tricolorilor” este mult prea individual, iar acest lucru nu este deloc benefic pentru viitorul echipei.

Balint l-a dat drept exemplu pe Octavian Popescu, debutat de Iordănescu Jr. în această seară. De asemenea, fostul atacant al Stelei a vorbit și despre evoluțiile modeste ale lui Florin Tănase, George Pușcaș sau Vlad Chiricheș.

“Mă gândeam că oricum nu se poate întâmpla o schimbare mare, după un meci amical cu un nou selecționer. Am avut o evoluție foarte slabă în care mi-am dat seama că echipa nu joacă colectiv. Defensiv nu suntem foarte agresivi, nu facem pressing. Nu jucăm în bloc, nu avem un bloc funcțional.

Flancurile au probleme mari 1 vs 1, au scăpat de multe ori jucătorii Greciei. Chiricheș și Rus au avut probleme. La mijloc, la fel. Chiar și Miriță. Parcă joacă fiecare pentru el, să facă 2-3 mișcări, o fentă, să dea mingea printre picioare Octavian Popescu și am lămurit-o. Nu există un joc colectiv, nu există nimic fotbalistic.

Reclamă

Gabi Balint, dezamăgit de jocul naționalei României din meciul cu Grecia

Pușcaș nu s-a văzut în joc nu numai din cauză că nu a primit pase. Și el s-a mișcat foarte puțin. Suntem foarte departe. Edi are mult de lucru. Are două meciuri amicale în care poate să facă încercări. Dar vin meciurile oficiale și trebuie să își găsească măcar 8 jucători ficși. Nu mai poți să schimbi, trebuie să ai un nucleu de 8 jucători. Nu avem jucători de bandă. Maxim și Ivan nu dau randament acolo. Octavian Popescu e bandă stânga, degeaba l-a tras înapoi. Prea defensiv, el nu poate să plece din spate. Nu avem lot, nu avem soluții.

Mă așteptam la ceva să schimbe în bine, dar mi-am dat seama că nu avea ce să se întâmple. Ăsta e stilul actualei generații, să iasă fiecare în evidență. Fiecare să facă ceva. Asta ne uimește pe noi. Păi Octavian Popescu a jucat numai jumătate de oră și a avut două faze de la 40 de metri de poarta adversă. Puțin și Tănase, la fel. Bine, nu a jucat 90 de minute, dar măcar arată ceva când intri. Sigur se va schimba echipa în meciul cu Israel.”, a spus Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și