Închide meniul

Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 18:28

Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!

Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania

Adrian Mazilu, gol superb în meciul cu Germania/ Captură FRF TV, Profimedia

Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie marcat de acesta, în meciul cu Germania. Mijlocaşul de la Concordia Chiajna consideră că Brighton se va baza cu siguranţă pe serviciile lui Mazilu, în următoarele sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins-o dramatic pe Germania, cu scorul de 3-2, Adrian Mazilu reuşind să marcheze superb în minutul 90+4.

Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania

Gabi Torje a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mazilu, fostul său coechipier de la Farul. Mijlocaşul a transmis că internaţionalul U19 al României are un viitor strălucit, fiind de părere că Brighton nu l-a transferat degeaba, în iarnă, de la Farul.

Mazilu a fost împrumutat de englezi la Vitesse, însă Torje a subliniat că acesta va deveni un jucător important la formaţia din Premier League, formaţia care a plătit trei milioane de euro pentru transferul românului.

„Marcă înregistrată Mazilu, e execuția lui. Nu e întâmplătoare. Avea genul ăsta de execuții. Când am ajuns la Farul, am zis că va face pasul la o echipă importantă foarte repede.

Reclamă

Au trecut doar 6 luni și a plecat. Se văd calitățile fizice, tehnice, disciplina și e un băiat foarte inteligent. E încă tânăr, are 18 ani. Cei de acolo (n.r.- de la Brighton) să nu credeți că l-au luat doar ca să-l trimită în altă parte.

100% se vor baza pe el în viitorul apropiat pentru că e un jucător foarte valoros. Cumpărându-l la 17 ani cu 3 milioane de euro poate au scutit 20 de milioane pe care trebuiau să le plătească peste 5 ani”, a declarat Gabi Torje, pentru digisport.ro.

Adrian Mazilu, gol uriaş în minutul 90+4, în Germania U19 – România U19 2-3

Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu a înscris un gol uriaş în minutul 90+4 şi i-a ajutat pe tricolori să producă surpriza în grupa de la Turul de Elită.

Reclamă 4 / 0/3

Naționala pregătită de selecționerul Adrian Dulcea dispută în perioada 20-26 martie meciurile de la Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înaintea turneului final EURO U19.

Adrian Mazilu a „spart gheaţa” şi a marcat golul victoriei cu o execuţie fabuloasă. Nu mai înscrisese, într-un meci oficial, din luna august a anului trecut, înainte să plece de la Farul.

Golurile din Germania U19 – România U19 2-3: Dzenan Pejcinovic (30′), Mario Tudose (62′ a.g.) / Patrick Dulcea (28′), Alexandru Stan (43′), Adrian Mazilu (90’+4)

România a deschis scorul în minutul 28 al primei reprize prin Patrick Dulcea, care l-a învins pe portarul nemților cu un șut puternic din marginea careului de 16 metri. Avantajul României nu a durat decât două minute pe tabelă, Dzenan Pejcinovic marcând după o acțiune ce a surprins nepregătită apărarea noastră. România a intrat în avantaj la pauză grație reușitei lui Alexandru Stan, care a primit o pasă peste apărarea Germaniei de la Patrick Dulcea și l-a învins pe portarul Dennis Seimen.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și