Închide meniul

Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României: „Noi tot nu am trecut peste comunism!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 martie 2023, 17:46 / Actualizat: 11 mai 2023, 14:43

Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României: Noi tot nu am trecut peste comunism!”

Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României

Ștefan Radu, în tricoul lui Lazio / Hepta

Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României! Ștefan Radu, veteranul italienilor de la Lazio, a ales să renunțe la prima reprezentativă a României în urmă cu zece ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaș este de partea lui Ștefan Radu și consideră că mentalitatea românilor l-a făcut, pe fundașul lui Lazio, să renunțe la națională.

Gabriel Tamaș a vorbit despre motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să vină la naționala României

Gabriel Tamaș susține că mentalitatea românilor a rămas blocată în comunism, acesta fiind, în opinia sa, motivul pentru care Ștefan Radu nu mai vrea să audă de naționala României.

„Am văzut că a făcut istorie la Lazio (n.r. Ștefan Radu). Trebuie să ne schimbăm și noi puțin mentalitatea, sincer îți spun. Tu, venind de afară, cu altă mentalitate, nu mai poți să fii iarăși în comunism. Fotbalul se dezvoltă, e într-o continuă creștere, iar noi am rămas la metodele de comunism. 

Suntem în 2023 și noi tot nu am trecut peste comunism. Așa simt. Când vii de la Lazio și vine o persoană la tine și îți spune «Domne, dă-mi laptopul sau dă-mi aia sau se dă stingerea»… Mie mi se pare o prostie.

Reclamă

Sau hai să facem programul în așa fel încât să se culce jucătorul. Jucătorul nu se culcă, stă în pat, se uită la un film. Se gândește la meci, nu poate să doarmă, are emoții, nu poți să-l pui să se culce. Eu n-am văzut pe cineva care să se culce la 10 și să marcheze sâmbătă. Sau care să alerge mai mult”, a declarat Gabriel Tamaș, în cadrul podcastului VictoryCup.

Gabriel Tamaș: „Nu pot să mă retrag de la echipa națională!”

Totodată, actualul jucător al Concordiei Chiajna spune că nu este de acord cu fotbaliștii care se retrag de la echipa națională, deși încă sunt în activitate.

„Nu pot să mă retrag de la echipa națională. Nu ai cum să faci asta cât timp ești în activitate. Silviu Lung jr. s-a retras, dar, săracul, nu știu câte selecții are și nici nu prea era chemat pe la echipa națională. Adică, fă-o cu demnitate dacă o faci, nu printr-o scrisoare sau prin cineva.

Reclamă 4 / 0/3

Mi se pare o prostie să te retragi de la echipa națională. Oricare ar fi motivul, nu poți să faci asta cât timp joci fotbal. Reprezinți țara și ai ajuns fotbalist și prin prisma faptului că ai fost chemat la națională, ți-a crescut cota. Când joci la națională se uită o lume întreagă la tine”, a mai spus Gabriel Tamaș.

România o va înfrunta pe Andorra

În prima etapă din preliminariile EURO 2024, România o va înfrunta, în deplasare, pe Andorra. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45.

Partida Andorra – România va putea fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Reclamă

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și