Închide meniul

„Generaţia de Aur” şi cea de la EURO 1984, invitate de FRF la amicalul României cu Irlanda de Nord

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 17:00

„Generaţia de Aur şi cea de la EURO 1984, invitate de FRF la amicalul României cu Irlanda de Nord

"Generaţia de Aur" şi cea de la EURO 1984, invitate de FRF la amicalul României cu Irlanda de Nord

Colaj Hepta

„Generaţia de Aur” şi cea de la EURO 1984 au fost invitate de FRF la amicalul României cu Irlanda de Nord. Anunţul a fost făcut de forul condus de Răzvan Burleanu pe site-ul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă componenţii celor două generaţii, FRF i-a invitat şi pe selecţionerii de atunci: Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu.

„Generaţia de Aur” şi cea de la EURO 1984, invitate de FRF la amicalul României cu Irlanda de Nord

Cu o ocazie specială și o atmosferă plină de emoție, Federația Română de Fotbal are onoarea de a invita foștii internaționali de la EURO 1984 și Cupa Mondială din 1994 la o întâlnire memorabilă cu suporterii pe Arena Națională.

Meciul de fotbal România – Irlanda de Nord, programat vineri, 22 martie, de la ora 21:45, va fi o ocazie deosebită de a reuni generațiile care au scris pagini de istorie în fotbalul românesc. Este un moment unic pentru a sărbători și a recunoaște contribuția excepțională a jucătorilor care au marcat generații și au încântat milioane de fani prin performanțele lor.

Anul acesta, când România se pregătește pentru EURO 2024, marchează aniversarea a 30 de ani de la cea mai bună performanță a naționalei noastre, sfertul de finală cu Suedia de la Campionatul Mondial din 1994, și 40 de ani de la prima noastră calificare la EURO, în 1984. Este o oportunitate deosebită de a onora moștenirea acestor echipe și de a transmite spiritul lor de luptă și determinare către generația actuală, creându-se o legătură între trecut, prezent și viitor.

Reclamă

Astfel, Federația Română de Fotbal a invitat la acest prim meci de pregătire pentru Campionatul European din această vară toți jucătorii care au participat la cele două turnee finale și pe cei doi selecționeri: Mircea Lucescu, respectiv Anghel Iordănescu„, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia

Lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia a apărut sâmbătă, la ora 13:00, pe site-ul frf.ro. Iată cum arată acesta:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și