Închide meniul

Genial! FRF a organizat cel mai greu concurs din lume :)) Nimeni nu a răspuns corect la întrebarea pusă înainte de Norvegia – România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2020, 8:42

Genial! FRF a organizat cel mai greu concurs din lume :)) Nimeni nu a răspuns corect la întrebarea pusă înainte de Norvegia – România

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Norvegia – România s-a terminat 4-0, un scor la care nu se aștepta nici cel mai pesimist fan al echipei naționale. La concursul organizat de FRF, nimeni nu a ghicit scorul corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soluția găsită de FRF pentru a acorda premiul

Mulțumim că ați crezut în noi! Nu am găsit în mesajele primite în concursul www.peluzatricolora.ro scorul corect contra Norvegiei. Totuși, tricoul cu autografele jucătorilor și al lui Mirel Rădoi va fi oferit, iar câștigătoarea este Diana Gabriela Lupașcu, autoarea următorului mesaj, care a impresionat jucătorii:

„Este destul de dificilă situaţia în care suntem. Am pierdut un meci la Oslo care nu era în planul nostru, un meci care trebuia câştigat. Am jucat demoralizați după meciul cu Islanda și după o ratare la Euro. Este destul de greu de explicat, în condiţiile în care la antrenamente sportivii trag din greu, jucătorii se luptă pentru a câştiga şi pentru a-și arăta valoarea.

Este frustrant în acest moment să vezi echipa națională evoluând așa. Eu, ca suporter, știu că echipa noastră are potenţial, eu cred în această echipă, sigur, nu este acolo unde trebuie, nu joacă în acest moment ceea ce vrem sau nu arată în jocurile oficiale ceea ce ne dorim.

Însă eu cred în muncă, cred în aceşti băieţi şi sunt sigur că jucătorii îşi vor arăta valoarea mai devreme sau mai târziu şi noi vom juca ceea ce ştim să jucăm şi ceea ce putem juca. Sper ca acest lucru să fie vizibil începând cu meciul de miercuri, cu Austria.

Reclamă

În general, un şoc ca acest meci de la Oslo te poate duce în două direcţii, ori adânceşte starea negativă, ori dezvoltă energii pozitive. Eu, personal, aştept ca acest meci cu Austria să fie începutul evoluţiilor bune pe care le aşteptăm cu toţii. Luptăm împreună! Hai România!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naționale.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și