Închide meniul

George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2024, 20:03

Reclamă
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei

George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei

George Puşcaş, în tricoul lui Bari / Profimedia Images

George Puşcaş a fost operat! Atacantul naţionalei, care evoluează la echipa de club Bari, a suferit o accidentare la mână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El va lipsi de pe teren circa o săptămână. Din fericire, Puşcaş nu a suferit o accidentare gravă, la fel ca Olimpiu Moruţan, care şi-a rupt tendonul lui Ahile şi va rata EURO 2024.

George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei

Potrivit tuttomercatoweb.com, George Puşcaş îşi va relua antrenamentele cu o proteză specială.

George Puşcaş s-a accidentat în meciul Bari – Pisa 1-1, care a fost LIVE în AntenaPLAY. Puşcaş a marcat din penalty, în minutul 60, dar a fost schimbat în minutul 76, după ce s-a accidentat.

George Puşcaş a fost împrumutat în această iarnă de Genoa la Bari. În 13 partide, el a marcat de 4 ori pentru Bari. Puşcaş va putea fi urmărit în continuare în AntenaPLAY, aplicaţia AntenaGroup ce transmite exclusiv în România Serie B.

Reclamă

Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1

Iată ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1. Atacantul echipei naționale a avut o evoluție bună în duelul cu echipa lui Marius Marin, ia specialiștii s-au declarat impresionați de prestația acestuia.

Datorită golului marcat de Pușcaș, Bari a obținut un punct important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În cadrul partidei, Pușcaș a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 60.

Reclamă 4 / 0/3

Specialiștii de la sofascore.ro au fost impresionați de prestația lui George Pușcaș și i-au atribuit nota de 7,3, după prestația din meciul cu Pisa.

De cealaltă parte, românul de la Pisa, Marius Marin, a primit nota de 6,6, din partea specialiștilor.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și